Petr81 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Aaaaa tu maaaas .Njn,nemas bejt línej V tomhle teple jsem línej víc než obvykle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Praha Praha Praha. foceno z hradu Jj, v tomhle óštecu su fčíl pečené vařené... se mas cim chlubit takhel na me mrdat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Praha Praha Praha. foceno z hradu Jj, v tomhle óštecu su fčíl pečené vařené... se mas cim chlubit takhel na me mrdat No kdyby jenom na tebe. Na nás všechny co jsme v Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 se mas cim chlubit takhel na me mrdat Ale no tak Jiříku, přece jsme si řekli, že intimnosti nebudeme na fóru rozmazávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 se mas cim chlubit takhel na me mrdat Ale no tak Jiříku, přece jsme si řekli, že intimnosti nebudeme na fóru rozmazávat... no dobre omlouvam se ale tuhle proste musim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 no dobre omlouvam se ale tuhle proste musim Neboj, určitě to ještě napravíme. Nešel by´s na Miš maš v bývalém kině Letná...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 no dobre omlouvam se ale tuhle proste musim Neboj, určitě to ještě napravíme. Nešel by´s na Miš maš v bývalém kině Letná...? ale vsechno je mozny jen se staci domluvit nejak rozumne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 ale vsechno je mozny jen se staci domluvit nejak rozumne Já bych tam dal nějaké panáky a pak bych přečetl stanovy nového Octaviaclubu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 ale vsechno je mozny jen se staci domluvit nejak rozumne Já bych tam dal nějaké panáky a pak bych přečetl stanovy nového Octaviaclubu... to by bylo hodne rozumny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 to by bylo hodne rozumny Já věděl, že se to setká s pochopením... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 to by bylo hodne rozumny Já věděl, že se to setká s pochopením... jak jinac pane...kdyz uz tak uz...to vis to je ta vase gambrinus liga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 jak jinac pane...kdyz uz tak uz...to vis to je ta vase gambrinus liga A nebyl´s včera svazovým Žukem v Blšanech...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 ale vsechno je mozny jen se staci domluvit nejak rozumne Já bych tam dal nějaké panáky a pak bych přečetl stanovy nového Octaviaclubu... Případně bych se vnutil s Vámi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 jak jinac pane...kdyz uz tak uz...to vis to je ta vase gambrinus liga A nebyl´s včera svazovým Žukem v Blšanech...??? nebyl...jirik byl jak cep Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 nebyl...jirik byl jak cep Tak to jsme byli dva, já jsem přišel ze svazové porady na ČMFS ve 23:30... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 nebyl...jirik byl jak cep Tak to jsme byli dva, já jsem přišel ze svazové porady na ČMFS ve 23:30... hmm jirik jeste uklizel ty lahvace tak dorazil v 0:30 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 hmm jirik jeste uklizel ty lahvace tak dorazil v 0:30 Tak to jóóó, doufám Jiříku, že jsi na ČMFS uklidil i hajzly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 hmm jirik jeste uklizel ty lahvace tak dorazil v 0:30 Tak to jóóó, doufám Jiříku, že jsi na ČMFS uklidil i hajzly... jasne ale zatim co jsem uklizel tak zmizel muj novy hjůndaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 spidi, mohu mit prosbicku na tebe?? jinac zdar vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 AHOJ VŠEM DALŠÍM PŘÍCHOZÍM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 spidi, mohu mit prosbicku na tebe?? jinac zdar vsem Hovoř... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 2 Spidi: Potrebovala bych 1 SPZ Beruška - slo by to?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 2 Spidi: Potrebovala bych 1 SPZ Beruška - slo by to?? No tak popravdě řečeno, jde fšechno, ale to bych s k tomu musel nejdřív dostat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 No tak popravdě řečeno, jde fšechno, ale to bych s k tomu musel nejdřív dostat... potrebuji to pro kamosku a nejlepsi by bylo, kdyby sem to mela uz cestou z5 do praglu pristi tyden - to asik nestihas, ze?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 potrebuji to pro kamosku a nejlepsi by bylo, kdyby sem to mela uz cestou z5 do praglu pristi tyden - to asik nestihas, ze?? No tak to bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky