Borg Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 tak to já si dám s Váma na stojáka bo už jsem se dneska naseděl až moc klidně si k tomu i lehni ať Tě nebolej nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Jinak samozrejme cauves vespolek Cau pane !! Dej si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Co to povidas pane? Sem to mel v nedeli mejt a lestit, nebejt toho, ze sem v 9 rano vez tchana do Krce se zlomenou haksnou. Si me nekde videl? zdarec No ja viděl enem čuchomet na parkecu...přiště hlasím echo,nas tam nechali čurákovat 3hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Co to povidas pane? Sem to mel v nedeli mejt a lestit, nebejt toho, ze sem v 9 rano vez tchana do Krce se zlomenou haksnou. Si me nekde videl? zdarec No ja viděl enem čuchomet na parkecu...přiště hlasím echo,nas tam nechali čurákovat 3hodiny Chapu spravne, zes byl u ty nasi mysarny na parkecu? Zes nerek kua a co Te tam vedlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Jinak samozrejme cauves vespolek Cau pane !! Dej si Jisteze, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Chapu spravne, zes byl u ty nasi mysarny na parkecu? Zes nerek kua a co Te tam vedlo? jj měli jsme bokovku tak jsme vám tam vezli 3tuny kafete kua ale Járo přístě prujezd do 5 minut, na vykladku slečnu s 3 kozama....šlo by to pro mě udělat vid lol lol ale srny pěkný co tam chodili,no jo co ma človek dělat 3 hodky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Chapu spravne, zes byl u ty nasi mysarny na parkecu? Zes nerek kua a co Te tam vedlo? jj měli jsme bokovku tak jsme vám tam vezli 3tuny kafete kua ale Járo přístě prujezd do 5 minut, na vykladku slečnu s 3 kozama....šlo by to pro mě udělat vid lol lol ale srny pěkný co tam chodili,no jo co ma človek dělat 3 hodky No to me poser, dobra nahodicka, priste si me vyzadej safraporte, nebo vlastne cislo mas, tak smazku Sme mohli aspon chvili pokecat. Jinak dneska ste jeste chytli dobrej den, pondelky a patky sou i na 6 hodin, nekdy i vic, a tedka se rozsiruje sklad, tak je jeste hur. Srny, no, hlavne na mym oddeleni je jich 85% mrdatelnejch, i opakovane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Chapu spravne, zes byl u ty nasi mysarny na parkecu? Zes nerek kua a co Te tam vedlo? jj měli jsme bokovku tak jsme vám tam vezli 3tuny kafete kua ale Járo přístě prujezd do 5 minut, na vykladku slečnu s 3 kozama....šlo by to pro mě udělat vid lol lol ale srny pěkný co tam chodili,no jo co ma človek dělat 3 hodky No to me poser, dobra nahodicka, priste si me vyzadej safraporte, nebo vlastne cislo mas, tak smazku Sme mohli aspon chvili pokecat. Jinak dneska ste jeste chytli dobrej den, pondelky a patky sou i na 6 hodin, nekdy i vic, a tedka se rozsiruje sklad, tak je jeste hur. Srny, no, hlavne na mym oddeleni je jich 85% mrdatelnejch, i opakovane FOTO sem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 No nic panove mazu spat ... mejte se !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 No nic panove mazu spat ... mejte se !!! Dobrow pane Fota budou, dal sem vypoved, tak udelam nakou rozlucku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 No to me poser, dobra nahodicka, priste si me vyzadej safraporte, nebo vlastne cislo mas, tak smazku Sme mohli aspon chvili pokecat. Jinak dneska ste jeste chytli dobrej den, pondelky a patky sou i na 6 hodin, nekdy i vic, a tedka se rozsiruje sklad, tak je jeste hur. Srny, no, hlavne na mym oddeleni je jich 85% mrdatelnejch, i opakovane Jsme přijeli v 8 a ty auto nikde řiakm asi děla jinde....kecame,pak čumim a už tam auto stojí,ale ty nikde .... no furt lepší čekačka jak v zasranem Štětí kde než nas naložili 7,5h v prdeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 No to me poser, dobra nahodicka, priste si me vyzadej safraporte, nebo vlastne cislo mas, tak smazku Sme mohli aspon chvili pokecat. Jinak dneska ste jeste chytli dobrej den, pondelky a patky sou i na 6 hodin, nekdy i vic, a tedka se rozsiruje sklad, tak je jeste hur. Srny, no, hlavne na mym oddeleni je jich 85% mrdatelnejch, i opakovane Jsme přijeli v 8 a ty auto nikde řiakm asi děla jinde....kecame,pak čumim a už tam auto stojí,ale ty nikde .... no furt lepší čekačka jak v zasranem Štětí kde než nas naložili 7,5h v prdeli Aha, no jo, dorazil sem asi v 8:45, pac sem vcera delal do jedenacti skoro. On nam rano taky asi hodinu nesel proud, protoze testujou zalozni zdroje a ty curaci (rozumej u nas ve firme) to delaj v pracovni dobe. Tak i proto mozna ta prodleva Co rikas na novej cumak? Od soboty to mam hotovy Tyhle cekacky musej bejt desny, kdyz je takovej hic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Aha, no jo, dorazil sem asi v 8:45, pac sem vcera delal do jedenacti skoro. On nam rano taky asi hodinu nesel proud, protoze testujou zalozni zdroje a ty curaci (rozumej u nas ve firme) to delaj v pracovni dobe. Tak i proto mozna ta prodleva Co rikas na novej cumak? Od soboty to mam hotovy Tyhle cekacky musej bejt desny, kdyz je takovej hic Jo libofka,viděl jsem to jen po kola takže předek guttt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 Aha, no jo, dorazil sem asi v 8:45, pac sem vcera delal do jedenacti skoro. On nam rano taky asi hodinu nesel proud, protoze testujou zalozni zdroje a ty curaci (rozumej u nas ve firme) to delaj v pracovni dobe. Tak i proto mozna ta prodleva Co rikas na novej cumak? Od soboty to mam hotovy Tyhle cekacky musej bejt desny, kdyz je takovej hic Jo libofka,viděl jsem to jen po kola takže předek guttt Diky, uz to vypada gut, jen jeste doladit tu barvu, ale to az v srpnu Jinak zatim brow, du chrnet, priste dej echo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 jasan Dobrou synci -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 18. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2006 jasan Dobrou synci -_- Dobrou Bady tak to du zalomit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 dobré ráno. Všichni ještě spíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Bré ránko všem uáááá zíííív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Bré ránko všem uáááá zíííív čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 čus Zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 dobré ránko vespolek hoši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 dobré ránko vespolek hoši Zdar Jiříku, jak je po ránu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 dobré ránko vespolek hoši Zdar Jiříku, jak je po ránu ? nic moc strašně mě bolí loket,mám ho opíchanej a bolí to jako svině od včera čágo Rádo a co ty ,jak je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 dobré ránko vespolek hoši zdar.jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 nic moc strašně mě bolí loket,mám ho opíchanej a bolí to jako svině od včera čágo Rádo a co ty ,jak je Ty jo jakto ? co je příčinou? U mě celkem pohoda, hic jak sviňa práce hromada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky