baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 to je dobře,ale pozor ,aby s tebe nebyl velbloud to se asi nestane ale vypiju hodne vody za den tak 4-5litru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 to se asi nestane ale vypiju hodne vody za den tak 4-5litru A proto seš tak vychcanej... Ahoj Jiříku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 to je dobře,ale pozor ,aby s tebe nebyl velbloud to se asi nestane ale vypiju hodne vody za den tak 4-5litru 5 litrů to jsi jako chodící průtokový ohřívač vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 to se asi nestane ale vypiju hodne vody za den tak 4-5litru A proto seš tak vychcanej... Ahoj Jiříku... dik spidi potreboval bych poresit nejakou tu spz v dojče stylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 to je dobře,ale pozor ,aby s tebe nebyl velbloud to se asi nestane ale vypiju hodne vody za den tak 4-5litru 5 litrů to jsi jako chodící průtokový ohřívač vody temer ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 dik spidi potreboval bych poresit nejakou tu spz v dojče stylu No Jiříku, teď je to s těmi značkami <I> ke zdi, ale jelikož jsi to Ty, tak to pořešíme...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 5litru=10 to by šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 5litru=10 to by šlo Ahoj Bady, tak to je rutinní záležitost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 dik spidi potreboval bych poresit nejakou tu spz v dojče stylu No Jiříku, teď je to s těmi značkami <I> ke zdi, ale jelikož jsi to Ty, tak to pořešíme...!!! tak az budes vedet kdy budes mit cas tak rekni a poresime to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 5litru=10 to by šlo vsak to mam spocitane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Ahoj Bady, tak to je rutinní záležitost... Zdar jak Svina Spidiku...uvidime,večer určo pujdu -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Zdar jak Svina Spidiku...uvidime,večer určo pujdu -_- Já bohužel nejdřív zítra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Zdar jak Svina Spidiku...uvidime,večer určo pujdu -_- Já bohužel nejdřív zítra... to budeš mít pitnej deficit jak svina neblbni v tedle vedrech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Zdar jak Svina Spidiku...uvidime,večer určo pujdu -_- Já bohužel nejdřív zítra... to budeš mít pitnej deficit jak svina neblbni v tedle vedrech ja to rikam porad ze ted se musi hodne zalejvat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 to budeš mít pitnej deficit jak svina neblbni v tedle vedrech Njn, dnes musím vyděržáť s nealko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 to budeš mít pitnej deficit jak svina neblbni v tedle vedrech Njn, dnes musím vyděržáť s nealko... to dozenes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 dobré odpoledne všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Njn, dnes musím vyděržáť s nealko... Snad se nechystáš zase do NDR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Spidi: byl by jsi fakt ochoten mi dovézt ten nárazník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Snad se nechystáš zase do NDR Nechystám, už jsem na místě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Snad se nechystáš zase do NDR Nechystám, už jsem na místě... tak jak to ze pises cesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 tak jak to ze pises cesky Bo mám svůj noťas Dell a T-Mobile Edge... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 tak jak to ze pises cesky Bo mám svůj noťas Dell a T-Mobile Edge... to ja mam taky ale ne svuj nybrz sluzebni svazovy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 to ja mam taky ale ne svuj nybrz sluzebni svazovy No myšleno stejně, z ČMFS... Teď čučím do připojení a: Deine IP: 80.78.146.82 Dein Host: cgr-reginet.freebone.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky