TomasB Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Lidi ja bych spal ! no já zaspal, a tak jsem si vzal volno Zdar bando Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 no já zaspal, a tak jsem si vzal volno Zdar bando Zdar, no to se nekdo má. Naětestí v Praze pod mrakem tak se to dá ve worku snést. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 tebe taky tak jak si prezil to vcerejsi horko?? Jo jinak v radiu hlasili, ze v praglu padl vcera 140 let stary teplotni rekord jj padnul snad 35,3 tusim...jinak rikali ze v praze v ulicich pres den 47 jinak pohodicka me tohle nevadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 tebe taky tak jak si prezil to vcerejsi horko?? Jo jinak v radiu hlasili, ze v praglu padl vcera 140 let stary teplotni rekord jj padnul snad 35,3 tusim...jinak rikali ze v praze v ulicich pres den 47 jinak pohodicka me tohle nevadi Hm,dobrej foor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Hmm, tady se to vůbec nehéébe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Hmm, tady se to vůbec nehéébe... je teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Hmm, tady se to vůbec nehéébe... je teplo Lepsi teplo nez zima ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 No, uz se tesim na snih, tohle mi nak nedela dobre a je nuda na silnicich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Hmm, tady se to vůbec nehéébe... je teplo Lepsi teplo nez zima ... asi jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 No, uz se tesim na snih, tohle mi nak nedela dobre a je nuda na silnicich vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 No, venku je lehce podmrakem, tak půjdu dovoskovat zbytek auta, ať se na zítřejší tuningshow předvede v tom nejlepším světle slova smyslu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 No, venku je lehce podmrakem, tak půjdu dovoskovat zbytek auta, ať se na zítřejší tuningshow předvede v tom nejlepším světle slova smyslu... teda ty se mas...ja budu voskovat az zitra ve stinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 ležím pod autem,zámkovka příjemně chladí,pifko taky chlazené,sehr gut den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 ležím pod autem,zámkovka příjemně chladí,pifko taky chlazené,sehr gut den Nápodobně pane šéf... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 No, uz se tesim na snih, tohle mi nak nedela dobre a je nuda na silnicich kušuj lumpe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 No, venku je lehce podmrakem, tak půjdu dovoskovat zbytek auta, ať se na zítřejší tuningshow předvede v tom nejlepším světle slova smyslu... sakra, že bych taky šel umejt ženě Audinku a navoskovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 ležím pod autem,zámkovka příjemně chladí,pifko taky chlazené,sehr gut den Jinak já jsem si k tomu ještě vedle na grilu udělal marinovaný kuřecí plátky, aby mě šla práce líp od ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Jinak já jsem si k tomu ještě vedle na grilu udělal marinovaný kuřecí plátky, aby mě šla práce líp od ruky... heh tak to máme dneska stejný choutky, taky sem to chtěl hodit na grilík,ale než bych to rozdělal tak sem si ted udělal čínu -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 ležím pod autem,zámkovka příjemně chladí,pifko taky chlazené,sehr gut den Jinak já jsem si k tomu ještě vedle na grilu udělal marinovaný kuřecí plátky, aby mě šla práce líp od ruky... Ahojky klucí A mi nikdo nic neugriluje to jsou lidi Jak se máte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 No a teď jsem to zajedl mísou čískýho zelí a budu zdravej nadosrmti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ahojky klucí A mi nikdo nic neugriluje to jsou lidi Jak se máte? Ahoj Ivi, máš dorazit na grilováníčko... No jinak to jde, díky za optání.. A Ty...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ahojky klucí A mi nikdo nic neugriluje to jsou lidi Jak se máte? Ahoj Ivi, máš dorazit na grilováníčko... No jinak to jde, díky za optání.. A Ty...? Ahoj spiďáku A kde se koná ta grilováníčko? Já jsem uvařená z práce jinak je celkem fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ahoj spiďáku A kde se koná ta grilováníčko?Já jsem uvařená z práce jinak je celkem fajn 20 km severozápadně od Brna... No já v tom horku do práce raděj nelezu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 20 km severozápadně od Brna... No já v tom horku do práce raděj nelezu... tak to je to je velký kousek. To máš dobré,já bohužel do práce musím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 tak to je to je velký kousek. To máš dobré,já bohužel do práce musím No ale úterý až středa vsem byl pracovně v Rakousku a dva týdny před tím "jakopracovně" v Chorvatsku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky