Šakal Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Dobry vecer všem. Zdar jak sviňa pontone... Čau jak se vede uz se tu dlouho nebyl???Jak pontone co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Nápodobně, pěkně jsem dnes zachlemtal... taky tak, přišel sem, slavili se jakési narozeniny, naštestí sem po palbě štamprlat utek kua ty slušky mě serou že nejedu, mohlo být fajně Šakale čuus -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Nápodobně, pěkně jsem dnes zachlemtal... taky tak, přišel sem, slavili se jakési narozeniny, naštestí sem po palbě štamprlat utek kua ty slušky mě serou že nejedu, mohlo být fajně Šakale čuus -_- Čus da si nekdo so mnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Čau jak se vede uz se tu dlouho nebyl???Jak pontone co to je? Vedeme to dobře, bez Vittoria... No máš v avataru jakési pontonovité vozidlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 taky tak, přišel sem, slavili se jakési narozeniny, naštestí sem po palbě štamprlat utek Jj, štampóchy nebrat, viz jarní besídka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Čau jak se vede uz se tu dlouho nebyl???Jak pontone co to je? Vedeme to dobře, bez Vittoria... No máš v avataru jakési pontonovité vozidlo... Svoje si tam nemozem dat lebo je mierne rozbite.Co se ti moj avatar nelibi?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Svoje si tam nemozem dat lebo je mierne rozbite.Co se ti moj avatar nelibi?? No já buď VW concern, nebo nic... Ne, v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Jj, štampóchy nebrat, viz jarní besídka... ja utkl až po nich ta byla super...rád bach zase nějakou podobnou neli stejnou akci Šakal jedéém -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Jj, štampóchy nebrat, viz jarní besídka... ja utkl až po nich ta byla super...rád bach zase nějakou podobnou neli stejnou akci Šakal jedéém -_- -_- Ja už ma jedno v sobe a idem si dat druhe tak nazdravi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 ja utkl až po nich ta byla super...rád bach zase nějakou podobnou neli stejnou akci Šakal jedéém -_- -_- Brďo, neříké dvakrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Tak nazdravie do druhej nohy a za chvilu jdu spat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Brďo, neříké dvakrát... vymyslíme něco...tak na zaři-řijen co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 vymyslíme něco...tak na zaři-řijen co? No to by možná šlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šakal Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Dobru noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Dobru noc. Dobrou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 No to by možná šlo... já myslím že supr supr -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 já myslím že supr supr -_- -_- No baže, woe dybych v neděli ráno nemusel jet na jih, tak by jsme zítra dali a byla by action... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 zkusime hopsnout někdy na škopka sa domluvime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 zkusime hopsnout někdy na škopka sa domluvime No to by šlo. Já jsem teď dostal vyzývavou sms, takže se prozatím loučím... Zatial čao... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 zkusime hopsnout někdy na škopka sa domluvime No to by šlo. Já jsem teď dostal vyzývavou sms, takže se prozatím loučím... Zatial čao... hih...taky mizím čao Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 jen na otočku příjemné sobotní ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Přeji taky slunečné ráno Ahoj Radečku ,jak se máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Přeji taky slunečné ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 (editace) dobré dopoledne všem Editováno: 22. Červenec 2006, autor: Martan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 bré ráno fšem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky