Aidolon Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Bych si taky přisedl, jestli mohu.... Utekl jsem manželce i s penězma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Bobré, u mně pracovní , odpoledne kamarádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Bobré, u mně pracovní , odpoledne kamarádi U mě taky, no ale neva... A už jsem i makal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 dobré odpoledne všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 já si od včerejška válím kule. Fubec se mi nesce ven do té sodomy gomory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 já si od včerejška válím kule. Fubec se mi nesce ven do té sodomy gomory. Já si budu válet koule až v PO a ÚT a v práci je mi celkem fajn (až na to, že tu vůbec musím být), klima-příjemných 22 Celsiho stupínků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 dobré odpoledne všem I Tobě dobré pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 dobré odpoledne všem I Tobě dobré pane jak je? Já jsem taky v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 jak je? Já jsem taky v práci Jo dík za optání, je celkem gůt. Jak to tak sleduju, tak dnes účast jen pracujících... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 jak je? Já jsem taky v práci Jo dík za optání, je celkem gůt. Jak to tak sleduju, tak dnes účast jen pracujících... akorát já už od pondělí a končím asi příští pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 akorát já už od pondělí a končím asi příští pátek tak to já taky už od pondělí, ale končím záftra a pak už jen pohoda-až do konce srpna nebudu v práci víc, než 3 dny v kuse příjemné to zjištění při dnešním pohledu na rozpis služeb - od pondělka 2 dny volno, pak 3 v práci a zas 2 volno a 3 v práci a takhle ještě parkrát, potom 2 týdny dovolená no a je konec prázdnin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 akorát já už od pondělí a končím asi příští pátek tak to já taky už od pondělí, ale končím záftra a pak už jen pohoda-až do konce srpna nebudu v práci víc, než 3 dny v kuse příjemné to zjištění při dnešním pohledu na rozpis služeb - od pondělka 2 dny volno, pak 3 v práci a zas 2 volno a 3 v práci a takhle ještě parkrát, potom 2 týdny dovolená no a je konec prázdnin to já do pátku a v pondělí znovu ale večer dneska nějaké pivo tak se uvidí jak se bude chtít ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 ale ono se nechce dělat takové teplo venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 (editace) ale ono se nechce dělat takové teplo venku Tak dobrou piť Já radši dneska neé, mám takovou žízeň, že by to asi neskončilo u 2-3 ks a ráno by bylo ouvej ouvej A ty musíš robit venku, nezávidím ani trošec, to musí být peklo Editováno: 22. Červenec 2006, autor: FRANK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 ale ono se nechce dělat takové teplo venku Tak dobrou piť Já radši dneska neé, mám takovou žízeň, že by to asi neskončilo u 2-3 ks a ráno by bylo ouvej ouvej to u mně možná taky skončí tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 já si od včerejška válím kule. Fubec se mi nesce ven do té sodomy gomory. Já si budu válet koule až v PO a ÚT a v práci je mi celkem fajn (až na to, že tu vůbec musím být), klima-příjemných 22 Celsiho stupínků. jj, taky tak... ale 23 st. C Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 kua, co fšici robite v robotě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 já kolem 28. Je to na hovno takový hic abýt v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 kua, co fšici robite v robotě? taky by mně to zajímalo.od 1 jsem nic neudělal ještě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Kdyz na to tak koukám, tak jak ta ekonomika má pořádně růst, když všichni v práci tlachaj na netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Tak dobrou piť Já radši dneska neé, mám takovou žízeň, že by to asi neskončilo u 2-3 ks a ráno by bylo ouvej ouvej to u mně možná taky skončí tak Já to radši fakt nebudu riskovat, zvlášť když "Míra" nebude přítomen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 kua, co fšici robite v robotě? taky by mně to zajímalo.od 1 jsem nic neudělal ještě technologický dohled.... dělám.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 kua, co fšici robite v robotě? kua, robíme že něco robíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 kua, co fšici robite v robotě? nikomu nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Kdyz na to tak koukám, tak jak ta ekonomika má pořádně růst, když všichni v práci tlachaj na netu Není sů zákazníci, není robota... tak aspoň tlacháme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky