IvanaII Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Dobrý večer přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Jé.... Veterán od Seniora Ahoj Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Jé.... Veterán od Seniora Ahoj Ivanko Ahoj Vašíku To je MŮJ veterán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Tož chlapi ,kde jste??????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Ahoj Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Jsem tady hned vedle, ale za chvilku si udělám malej noční výlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Jsem tady hned vedle, ale za chvilku si udělám malej noční výlet čus. do hospody na výlet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 nenene, odvést jedno auto a pak majitele dovést domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Konečně prší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 nenene, odvést jedno auto a pak majitele dovést domů já myslel na chlazený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 U nás ještě ne asi ani nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Konečně prší u nás pršelo odpoledne.kolem 4 a pěkně napršelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 na chlazený možná tak příští měsíc 1/ není nějak čas 2/ nějak nemusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Ahoj Ivanko Ahoj Marťo Jak se všichni máte?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 v některých směrech by mohlo být výrazně líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 u nás pršelo odpoledne.kolem 4 a pěkně napršelo Tady to taky celkem pěkně padá konečně se aspoň na noc trocha ochladí Zdar vespolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 v některých směrech by mohlo být výrazně líp A v kterých Vašíku? Zdravím Denču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Brý vešer fšem přítomným Tak mám konečně klid, žena je někde na kafi na babský tlachy, FRANK jr. padl za vlast a já teď budu tlachat a popíjet tady v hospě virtuálně s orosenou kuželkou v ruce reálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 u nás pršelo odpoledne.kolem 4 a pěkně napršelo Tady to taky celkem pěkně padá konečně se aspoň na noc trocha ochladí Zdar vespolek Ahoj Borgí A u nás ani kapka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 budu pozdravovat měli jsme v práci úraz a kámošovy bylo vždycky mnohem líp jak teď, ale už se to lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Ahoj Borgí A u nás ani kapka Ahoj Ivanko, mám dojem že to k Vám ještě dorazí , ikdyž i v předpovědi říkali cosi o tom že to nebude plošně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Brý vešer fšem přítomným Tak mám konečně klid, žena je někde na kafi na babský tlachy, FRANK jr. padl za vlast a já teď budu tlachat a popíjet tady v hospě virtuálně s orosenou kuželkou v ruce reálně Zdar chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 budu pozdravovatměli jsme v práci úraz a kámošovy bylo vždycky mnohem líp jak teď, ale už se to lepší Jejda Hlavně že už je líp Borgí: k nám to určitě nedojde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Ahoj Ivanko Ahoj Marťo Jak se všichni máte?? celkem to jde, ale kdyby bylo líp nevadilo by Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 Ahoj Borgí A u nás ani kapka Ahoj Ivanko, mám dojem že to k Vám ještě dorazí , ikdyž i v předpovědi říkali cosi o tom že to nebude plošně Borgí pošli pár kapek, mě zatím prší tak akorát ze zavlažovače na trávníku, ale na normální deštík to nevypadá ani náhodou, hvězdiček plná obloha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky