Sejis Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 tak to zkusím ještě jednou ,dobré ráno všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Bré bré bré ráno, všem v minispolek. Hlavně teda zdravim Jiříka, ahooooj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Bré bré bré ráno, všem v minispolek. Hlavně teda zdravim Jiříka, ahooooj. zdár jiřino jak je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 zdarec panove Ahojky Káťo Hoj Radus tak co viiiikend??? Nazdar bando, jak vy jste se meli o vikendu?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 tak to zkusím ještě jednou ,dobré ráno všem Zdar Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 zdár jiřino jak je Ale jo, mám se dle amerického styl úplně výborně, neb za své problémy si každyý může sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Zdar Jiříku Zdar Deviloos, tebe sem už taky neviděl, ani enpamatuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Hoj Radus tak co viiiikend???Nazdar bando, jak vy jste se meli o vikendu?? No já ho celej proflákal, ale jak sem koukal na fotky tak u tebe dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 heh, u me vyborny, vcera jsem navstivila sraz kluku z karvine a bohumina - naprosta parada, jen prcek se tam zamiloval do jedne kocky a tak se mu moc ani nechtelo domu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Zdar Deviloos, tebe sem už taky neviděl, ani enpamatuju. no to víš věčně někde v prachu a kapku taky zlobil net doma no a v práci ještě telecom se po třech týdnech neuráčil přeložit lajnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 tak to zkusím ještě jednou ,dobré ráno všem Zdar Jiříku no to byla doba čágo dˇablajs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 zdár jiřino jak je Ale jo, mám se dle amerického styl úplně výborně, neb za své problémy si každyý může sám. svatá pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 no to byla doba čágo dˇablajs se nediv mám ještě skoro zalepený voči Jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 no to byla doba čágo dˇablajs se nediv mám ještě skoro zalepený voči Jiříku tak to jo to já mám po ránu suchý sex malinko mrdám zaměstnance to víš týden jsem měl pseudo dovolenou,tak jim otrnulo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 no to víš věčně někde v prachu a kapku taky zlobil net doma no a v práci ještě telecom se po třech týdnech neuráčil přeložit lajnu To vis musej se prejmenovavat na O2 tak asi tisknou novy\ loga a na kabely neni cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 tak to jo to já mám po ránu suchý sex malinko mrdám zaměstnance to víš týden jsem měl pseudo dovolenou,tak jim otrnulo suchý sex a jak bylo na pseudodovolené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 to já mám po ránu suchý sex malinko mrdám zaměstnance to víš týden jsem měl pseudo dovolenou,tak jim otrnulo Neni nad to si po ránu pěkně zařvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 To vis musej se prejmenovavat na O2 tak asi tisknou novy\ loga a na kabely neni cas. velké bič a malé dvůr na ně to totiž dojde jen jeden magor kterej to přepojí v rozvodné sříni v baráku a bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 tak to jo to já mám po ránu suchý sex malinko mrdám zaměstnance to víš týden jsem měl pseudo dovolenou,tak jim otrnulo suchý sex a jak bylo na pseudodovolené? kráááásně,relativně klídek-bázén- -pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 to já mám po ránu suchý sex malinko mrdám zaměstnance to víš týden jsem měl pseudo dovolenou,tak jim otrnulo Neni nad to si po ránu pěkně zařvat. to se děje po ránu dost často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 velké bič a malé dvůr na ně to totiž dojde jen jeden magor kterej to přepojí v rozvodné sříni v baráku a bude No jo ale musi vedet kterej kabel a to chce přemejšlet nejmíň tejden a psychickou přípravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 kráááásně,relativně klídek-bázén- -pohoda tak to má bejt, to je to nejdůležitější na dovolené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 kráááásně,relativně klídek-bázén- -pohoda tak to má bejt, to je to nejdůležitější na dovolené za to dneska,mě to sere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 No jo ale musi vedet kterej kabel a to chce přemejšlet nejmíň tejden a psychickou přípravu. no a pak ještě zjistit kde ta rozvodná skříň vůbec je to je tak na několik měsíců při jejich tempu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 za to dneska,mě to sere a fuj tak to už tak dobrý není no zrovna se chystám do hokny tak jsem zvědav co mě tam čeká za překvápka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky