Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Ahoj pane ! Ahoj tuningový vedoucí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Ahoj pane ! Ahoj tuningový vedoucí... Toz to ja urco nebudu ,,,, moje octule je cistokrevna serie ! ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Čao Ráďo, tak co stěrače ? Bude reklamace...? Zdar Lubo, vše naprosto ok, akorát budu muset asi taky pořídit něco solidního, jinak choděj naprosto na pohodu. Budeš mít dnes časík na pokec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 No nic panove a damo ... mizim k zakaznikoj ... si me vyzadal takze budu pozdeji ... zatim cya ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Zdar Lubo, vše naprosto ok, akorát budu muset asi taky pořídit něco solidního, jinak choděj naprosto na pohodu.Budeš mít dnes časík na pokec? Tak to jsem rád, bo by to byla pro mě špatná reklama, kdybych sfušoval klubový auto... Čéče s tím pokecem to bude horší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 No nic panove a damo ... mizim k zakaznikoj ... si me vyzadal takze budu pozdeji ... zatim cya ! Měj se ogare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 No nic panove a damo ... mizim k zakaznikoj ... si me vyzadal takze budu pozdeji ... zatim cya ! paaaaaaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Tak to jsem rád, bo by to byla pro mě špatná reklama, kdybych sfušoval klubový auto... Čéče s tím pokecem to bude horší... No jak budeš vidět, jinak neděle platí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 ahoj Spidi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 ahoj Spidi... Ahoj Kačko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 No jak budeš vidět, jinak neděle platí? Neděle je tak na 95% Nepojeděš v sobotu na ten srazík Škodovek do Přerova...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Nepojeděš v sobotu na ten srazík Škodovek do Přerova...? on je v sobotu sraz v prerove?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Neděle je tak na 95% Nepojeděš v sobotu na ten srazík Škodovek do Přerova...? uhhhh ani nevím,že nějakej je ,ikdyž je pro mě hodnotnější ta neděle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Ahoj Kačko... co ty, ja se mas?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 on je v sobotu sraz v prerove?? No beru zpět, je to až příští sobotu... http://www.skodasraz.ic.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 No beru zpět, je to až příští sobotu... http://www.skodasraz.ic.cz no to je taky jedno - stale tu jsem - kdyby se utvorila tlupa, tak bych aj jela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Zdar Spidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 co ty, ja se mas?? No žádná výhra, za hodinu odjezd do Rakouska, snad ještě stihnu večer meeting s Petrem 81... A zítra musím jet na Slovenkou, bo umřel tchán... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 No beru zpět, je to až příští sobotu... http://www.skodasraz.ic.cz ach tak, tak to těžko souditi, ještě netuším co bude . Lubo , Ty pojedeš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Zdar Spidi. Zdar jak sviňa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 No žádná výhra, za hodinu odjezd do Rakouska, snad ještě stihnu večer meeting s Petrem 81... A zítra musím jet na Slovenkou, bo umřel tchán... A fuj opravdu nic příjemného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 ach tak, tak to těžko souditi, ještě netuším co bude .Lubo , Ty pojedeš? Já bych teda jako asi jel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 http://www.skodasraz.ic.cz no to je taky jedno - stale tu jsem - kdyby se utvorila tlupa, tak bych aj jela Taky bych asi vyrazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Taky bych asi vyrazil. Keby bola oktaviánská tlupa, tiež by som išiel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Já bych teda jako asi jel... By sme se pak mohli nějak dohokat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky