Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
No já nemyslel zrovan tebe ty seš spíš ta co těch Aček má dost málo. Spíš myšleno obecně.

ja fiiim, ze to nebylo na me, ale i pres to sem si musela rypnout :p

Tak to jo.. -_--_-

Vloženo
Zdar pane velkopneumatikáři.  :D

Zdar pane Jiří, co Pirelli P7 s odstupem času, spokojenost? ;)

henhééén :D:D

Pohoda, držej stálý plynový tlak a furt jako nový pohodička. Jen se tam hrozně zahryzávaj malý kamínky, furt to musim vydloubávat.. -_--_-

Vloženo
Zdar pane Jiří, co Pirelli P7 s odstupem času, spokojenost? ;)

henhééén :D:D

A co takhle Continentalky CSC2EU 205/50 R17 VR17 TL 89V CO ? Byly by za míň než 3.700,- Kč za kus...???

Vloženo
A jedeš k nám na předměstí Vídně  :D  nebo ještě ďalej

Poysdorf... ;)

Tak to je za rohem a jak to máš časově, že by ses zastavil na kafe třebas cestou zpět (ale mezi 12.00-17.00 jsem ve Brně) -_--_--_-

Vloženo
Tak to je za rohem a jak to máš časově, že by ses zastavil na kafe třebas cestou zpět (ale mezi 12.00-17.00 jsem ve Brně) -_--_--_-

No tak to je teda časově na ko*ot... <_<

Vloženo
Zdar pane Jiří, co Pirelli P7 s odstupem času, spokojenost?  ;)

henhééén  :D  :D

A co takhle Continentalky CSC2EU 205/50 R17 VR17 TL 89V CO ? Byly by za míň než 3.700,- Kč za kus...???

A co takhle:

CSC 2 205/50 R17

Vloženo
Tak to je za rohem a jak to máš časově, že by ses zastavil na kafe třebas cestou zpět (ale mezi 12.00-17.00 jsem ve Brně)  -_-  -_-  -_-

No tak to je teda časově na ko*ot... <_<

Škoda, tak snad někdy příště ;)

Vloženo
Škoda, tak snad někdy příště ;)

Jasně, není všem dnům konec, navíc se vybraná výroba pro Automotive pomalu přenáší z Poysdorfu do Mikulova, takže to bude ještě blíž... ;)

Vloženo
Škoda, tak snad někdy příště  ;)

Jasně, není všem dnům konec, navíc se vybraná výroba pro Automotive pomalu přenáší z Poysdorfu do Mikulova, takže to bude ještě blíž... ;)

No jistěééé -_-

Vloženo
11 hodin, pak se vrátila českým dráhám a hvězda musela jít dolů... ;)

kde ta hvezda je ted?? :unsure:

Vloženo
na zdi v garáži... lollollol

a zustane tam, nebo se bude stehovat zas na nejake vozidlo - na tvem aute by byla celkem slusne videt lol

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...