BadyS Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Čao Bady, neboj, na Tebe taky něco najdem... Čao Spidi...schanim nějaké neprotektorové 155/80/14 no klasika škodovácká ale zatim nič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Možná by chtěla seřídit dráha kulisy... Přijel by´s na srazík do Přerova už v pátek...? Že by jsme dali... no je to příští víkend pokud mi do toho něco nevleze tak snad jo,ale zatím to nevím na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Čao Spidi...schanim nějaké neprotektorové 155/80/14 no klasika škodovácká ale zatim nič No čéče Bady, v tomhle rozměru to bývaly celoroční Barum OR6, ale to spíš od nějakého sběratele, nebo na burze, já mám na tomhle rozměru postavenou Š 110R a dělá to MABOR ve Francii, ale cenu už Ti nepovím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 no je to příští víkend pokud mi do toho něco nevleze tak snad jo,ale zatím to nevím na 100% No snad pojedu, ale taky to není na 100 percent, při nejhorším bych přijel v sobotu dopoledne... Zítra musím jet soukromě na Slovač a šéf dost pičoval, naštěstí to vyřizovala mladá, tak si dával bacha na slovník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 No čéče Bady, v tomhle rozměru to bývaly celoroční Barum OR6, ale to spíš od nějakého sběratele, nebo na burze, já mám na tomhle rozměru postavenou Š 110R a dělá to MABOR ve Francii, ale cenu už Ti nepovím... Jojo klasika OR6 takové ty eska...mám jich asi 8 ale všechno nějaká obnova brno a leze to dolu, na tom jezdit nechcu,na mabor sem koukal, našel sem je i na netu za nějakých 980,- ale to není ta klasika uvidime...budu schánět Ten vepřov by byl fain ale fakt nevím zda stihnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 No snad pojedu, ale taky to není na 100 percent, při nejhorším bych přijel v sobotu dopoledne...Zítra musím jet soukromě na Slovač a šéf dost pičoval, naštěstí to vyřizovala mladá, tak si dával bacha na slovník... tak aspoň že tak, tak hlavně opatrně v nedělu to spláchnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Jojo klasika OR6 takové ty eska...mám jich asi 8 ale všechno nějaká obnova brno a leze to dolu, na tom jezdit nechcu,na mabor sem koukal, našel sem je i na netu za nějakých 980,- ale to není ta klasika uvidime...budu schánět Ten vepřov by byl fain ale fakt nevím zda stihnu No jinak ty Mabory teda jako mezi nama 1A... Na vepřov se snaž, zabubleme... Chtěl bych to pojmout jako takovej letošní centalsraz pro moravské octaviány, třeba vás i něčím překvapím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 tak aspoň že tak, tak hlavně opatrně v nedělu to spláchnem Snaha vždy je a můj osobní mechanik Jara bude na telefonu... Ta neděle by mohla klapnout, ale v rámci kultůry (max. 10 piv) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 nasi ted prodali tu 105S z m.r. 1980 . Moje detsvi je pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 No jinak ty Mabory teda jako mezi nama 1A... Na vepřov se snaž, zabubleme... Chtěl bych to pojmout jako takovej letošní centalsraz pro moravské octaviány, třeba vás i něčím překvapím... ja bych oktou ale nejel uvidim copak zbrojíš na stupně vítězů v kategorii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 No jinak ty Mabory teda jako mezi nama 1A... Na vepřov se snaž, zabubleme... Chtěl bych to pojmout jako takovej letošní centalsraz pro moravské octaviány, třeba vás i něčím překvapím... Noooo to zní zajímavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Hmmm, Frank šel asi do hajzlu... FRANK čučel na TV (Kriminálka Miami) Na jaře budou určitě k mání, ale nevím, jak se změní price Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Heloudolly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Ta neděle by mohla klapnout, ale v rámci kultůry (max. 10 piv) No samože Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Michale novy jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 ja bych oktou ale nejel uvidimcopak zbrojíš na stupně vítězů v kategorii? Jako že by jsi přijel embasem...?????? No měl bych lekorovat nejvěrnější oktaviány... To víš, Vitto na to sere jak na placatej kameň, tak to asi vezmu do vlastních rukou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 ja chcu taky gumůůůůůů v drogerii velikost XXL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 FRANK čučel na TV (Kriminálka Miami) Na jaře budou určitě k mání, ale nevím, jak se změní price Tak to pardon, o price mi ani tak nejde, akorát musím sehnat ještě jednu sadu Spider RS 17"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Michale novy jo? Jeste neni ale doufam ze bude ... nove pouzite ... nove uz se neprodava a 20k bych za nej asi nedal pac bych nemel ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Hmmm, Frank šel asi do hajzlu... asi usnul na klávesnici , zdar jak sviňa Lubo ty už jsi přece říkal dobrou noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 v drogerii velikost XXL Já mám ještě asi 20 kondomů Pepino ze srazů v Mýtě a v Přorově, klidně přenechám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 v drogerii velikost XXL Já mám ještě asi 20 kondomů Pepino ze srazů v Mýtě a v Přorově, klidně přenechám... Co si tam s nima delal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 kua sem dal inzoš že koupim tydle gumy a borec mě napiše ... "zase nějakej reto tuzer???Nějak se to začíná rozmáhat." tož to mě nasral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Co si tam s nima delal ? Byl jsem s nima obdarován... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky