Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 kua sem dal inzoš že koupim tydle gumy a borec mě napiše ..."zase nějakej reto tuzer???Nějak se to začíná rozmáhat." tož to mě nasral No je blbé...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Jako že by jsi přijel embasem...?????? No měl bych lekorovat nejvěrnější oktaviány... To víš, Vitto na to sere jak na placatej kameň, tak to asi vezmu do vlastních rukou... no chtěl sakryš...to je nemožno? já su věrné ... ehm jak komu že Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 já su věrné ... ehm jak komu že Asi tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 v drogerii velikost XXL Já mám ještě asi 20 kondomů Pepino ze srazů v Mýtě a v Přorově, klidně přenechám... jestli je furt vozíš v palubce tak ty budou dobré akorat tak na vyrobu jitrnic :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 jestli je furt vozíš v palubce tak ty budou dobré akorat tak na vyrobu jitrnic :D Ne-e, mám je pod dozorem v psacím stole... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 No je blbé...??? woe mě uplně rozbil ehm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 v drogerii velikost XXL Já mám ještě asi 20 kondomů Pepino ze srazů v Mýtě a v Přorově, klidně přenechám... jestli je furt vozíš v palubce tak ty budou dobré akorat tak na vyrobu jitrnic :D To e vuul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 nasi ted prodali tu 105S z m.r. 1980 . Moje detsvi je pryc zánovní to kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Kamarádi, odcházím zalehnout a přeji dobrou noc, za 6 hodin vyrážím na štreku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Kamarádi, odcházím zalehnout a přeji dobrou noc, za 6 hodin vyrážím na štreku... Mej se brou noc ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Kamarádi, odcházím zalehnout a přeji dobrou noc, za 6 hodin vyrážím na štreku... dobrá noc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Kamarádi, odcházím zalehnout a přeji dobrou noc, za 6 hodin vyrážím na štreku... Tak dobrou moč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Tak ja du taky .. brou noc !!! A jeste jednou tu krasku postnu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 hele nefrajeř jooo krasavice no...šaák víš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 jinak taky běžím čágos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Tak caaaau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 I já se odebírám do věčných lovišť - pá pá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Bré ránko všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 I já přeji bobré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 I já přeji bobré ráno uhhh tady někdo dokonce je Zdar Franku , jak je po ránu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 I já přeji bobré ráno uhhh tady někdo dokonce je Zdar Franku , jak je po ránu? Čéč nic moc, takhle brzo už jsem dlouho nevstával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Čéč nic moc, takhle brzo už jsem dlouho nevstával no já chtěl dnes vstávat o něco dřív,ale nějak to nevyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Čéč nic moc, takhle brzo už jsem dlouho nevstával no já chtěl dnes vstávat o něco dřív,ale nějak to nevyšlo Mno já vstávám běžně až teď (kolem 8.00), ale dneska mi náš jr. nedopřál Jé zrovna mně začal zvonit budík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Odebírám se pomalu směrem rachota tak zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Bre ranko mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky