FRANK Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Zatial jen malopodnikatel-málo jezdíte, málo sjíždíte gumy To víš nakupujeme jenom kvalitu a ta se sjizdi pomalu. A sou i nekteri jako muj otec co jezdej na Starejch Barumech Economy 14let starejch. Týýýý woééé, tak ty už se musej sami rozpadat Ukaž tatíkovy moje stránky, udělám mu cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 njn, po tom Tvém rozměru už jsem se pídil u různých zdrojů, ale ničevó Prej už je dělá jenom Mabor Francie, a je problem je sehnat...nevím uvidím 1350,- udělal mě cenu 1192,- ale má jen 2kousky...uvidim jestli sežene všechny....i když trošku drahej luxus na max 5OOkm ročně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Týýýý woééé, tak ty už se musej sami rozpadat Ukaž tatíkovy moje stránky, udělám mu cenu Prej maj ještě vzorek tak sou dobrý a je jich škoda že na zadku se dojezděj. No jo když on shání levně a ty zrovna máš ty co chce dražší než konkurence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Samože zdar taky Borgimu, Hansovi a Cosbymu k sousedům Zdar jak sviňa Franku tak sem si došel pro zmrzku - tzv. přídvané chlazení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 njn, po tom Tvém rozměru už jsem se pídil u různých zdrojů, ale ničevó Prej už je dělá jenom Mabor Francie, a je problem je sehnat...nevím uvidím 1350,- udělal mě cenu 1192,- ale má jen 2kousky...uvidim jestli sežene všechny....i když trošku drahej luxus na max 5OOkm ročně Jo pane, za luxus se platí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Samože zdar taky Borgimu, Hansovi a Cosbymu k sousedům Zdar jak sviňa Franku tak sem si došel pro zmrzku - tzv. přídvané chlazení Zdarec brněnské draku Já dochlazuju Velkopopovickým kozlem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 No jo když on shání levně a ty zrovna máš ty co chce dražší než konkurence. To je naprosto vyloučeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Vy si teda debužírujete, já tu mám jen pana Mattoniho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Jo pane, za luxus se platí tak to každopádně -_- -_- Cus Borqi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Zdarec brněnské draku Já dochlazuju Velkopopovickým kozlem no příští tejden asi zajdu na nákup do sousední značkové prodejny ČH a zazásobím se kapku, jinak většinou musím nealko, bo věčně někde rajzuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 To je naprosto vyloučeno Měl by si nasadit dampingový ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Cus Borqi Zdar jak sviňa Bady kua dneska to byl očistec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Vy si teda debužírujete, já tu mám jen pana Mattoniho. Zdar zdar, no to víš je třeba si to řádně zařídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Zdar jak sviňa Bady kua dneska to byl očistec ja jdu na očistu za chvilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Nazdárek kucí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Vy si teda debužírujete, já tu mám jen pana Mattoniho. Že ho pozdravujeme Ještě se někam chystáš, že si nedáš jedno orosený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 ja jdu na očistu za chvilu asi zajdu k sosedovi mu otestovat bazén Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Nazdárek kucí. No nazdááár co Ty tu v tuhle hodinu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miha77 Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Nazdárek kucí. No nazdááár co Ty tu v tuhle hodinu ? Já no sedím na lodžii, nasávám vúni vody a snažím se trochu schladit kdyz v bytě není skoro k vydržení. Jinak jsem pořídil notas a eurot.kartu tak jsem tu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Nazdárek kucí. Nažďár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Vy si teda debužírujete, já tu mám jen pana Mattoniho. Že ho pozdravujeme Ještě se někam chystáš, že si nedáš jedno orosený? No ja bych si i dal, ale neni kde brat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 asi zajdu k sosedovi mu otestovat bazén a pak testnout sousedku a je to ideální páteční večer :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Já no sedím na lodžii, nasávám vúni vody a snažím se trochu schladit kdyz v bytě není skoro k vydržení. Jinak jsem pořídil notas a eurot.kartu tak jsem tu. Tak to je velmi dobrý počin _po__ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 a pak testnout sousedku a je to ideální páteční večer :smich: no sice sousedka je velmi atraktivní, ale dal bych přednost asi jeho Z3 coupé , má to celkem pěkně vymazlený _au__ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Ještě se někam chystáš, že si nedáš jedno orosený? No ja bych si i dal, ale neni kde brat. Tak to je velmi zásadní nedostatek, řekl bych až skoro neomluvitelný kdopak má u vás na starosti vybavení ledničky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky