Borg Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Tady se to vůbec nehééééééébe... občas jo Zdar Lubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 občas jo Zdar Lubo No brďo zdáár.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Zdarec lidi, měl bych takovou otázečku a nechci kvůli topmu zakládat nové téma. Jsou pod zadním znakem škody dírky nebo je to pouze nalepené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Zdarec lidi, měl bych takovou otázečku a nechci kvůli topmu zakládat nové téma.Jsou pod zadním znakem škody dírky nebo je to pouze nalepené? Čao Speedy, jsou tam dvě dírky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Hmm, to jsem si myslel, ale absolutně nechápu proč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Měl bych na tebe otázku spidi, jezdíváš do té Prahy, že by jsi mi vzal ten nárazník nebo je v tom nějaký problém, pokud by v tom bylo cokoliv sebemenšího, zkusil bych to zařídit jinak, ale samozřejmě by mi to helflo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Měl bych na tebe otázku spidi, jezdíváš do té Prahy, že by jsi mi vzal ten nárazník nebo je v tom nějaký problém, pokud by v tom bylo cokoliv sebemenšího, zkusil bych to zařídit jinak, ale samozřejmě by mi to helflo. No a kdy by to mělo být...? Samože není problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Je mi to úplně jedno, prostě až by jsi jel do Prahy, napsal bych Baurakovi a zkusil bych to domluvit. Já jedu do Prahy tak jednou za rok a to ještě uherskej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Nějak bych se ti za to odvděčil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Nějak bych se ti za to odvděčil No problemo, někdy se slezem a dohóknem verbálně, třeba na okruhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 tak fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Andííííííííílek Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 hoj Borgiiiiiiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 vstávat lumpové a cvičit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 vstávat lumpové a cvičit a co kdyz jsme ani nespali, co pak diabolos?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 a co kdyz jsme ani nespali, co pak diabolos?? no tak cvičit dvojnásob asi takhle nebo takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 to bude narocne radecku kol7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 to bude narocne radecku kol7 to se zvládne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 to se zvládne to se jeste uvidi _pl__ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 to se jeste uvidi _pl__ takhle to jde taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 takhle to jde taky a coz takto?? _p__ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 a coz takto?? _p__ tak tohle mám schovaný pro zvláštní skupinu VIP klientů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 tak tohle mám schovaný pro zvláštní skupinu VIP klientů _po__ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 _po__ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Bré ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Bré ráno Dobré i Tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky