Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ty už zase vyplazuješ jazýček? ;)

me to jeste nikda nepustilo petulko ;)

Dneska mame hezky, ze lol

Vloženo

Dneska mame hezky, ze  lol

Tak to pak jo :D

Dnes je skutečně hezky, ale příjde mi, že trošku chladno

tu je zatazeno a pred slejvackem, takze vzdusno a perfektne... dokonce jsem po dvou letech do takoveho "paraku" :smich: vytahla suknicku - ze ja ale umim vycihnout dobu :smich:lol

Vloženo
Já na dovolené ješě nebyl, jsem furt v práci, ale koncem srpna, jedu do Chorvatska jako všichni.. :)

Už se nemůžu dočkat

toz to jako vsici neeee... ja sic mela byt v tuhle dobu jiz v chorvatsku, nicmene prace me nedovolila odjet na par dni s prateli - shit fuck

Vloženo

Dneska mame hezky, ze  lol

Tak to pak jo :D

Dnes je skutečně hezky, ale příjde mi, že trošku chladno

tu je zatazeno a pred slejvackem, takze vzdusno a perfektne... dokonce jsem po dvou letech do takoveho "paraku" :smich: vytahla suknicku - ze ja ale umim vycihnout dobu :smich:lol

Tak hned vyfotit a poslat :D

Vloženo

A kde to jsi? Tady ani mráček. Sukýnku jo? Tak bacha ať nenastydneš :smich::smich::smich:

Vloženo

to nepujde, bo jak pracuji na stavbe tak mam nozky samou modrinu, teraz dokonce aj natekly kotnik, bo vcera se ty veci motaly pod nozkama lol

Vloženo
Hmm, já si to v práci zařizuju už asi tři měsíce, abych mohl jet a prostě pojedu i kdyby já nevím co

tak to u me bylo trochen jinak - kamarad me zavolal odpoledne, jestli v noci pojedu s nim :smich: jela bych, kdyby jsem nemusela tady dneska se starat o barak fuck

Vloženo
A kde to jsi? Tady ani mráček. Sukýnku jo? Tak bacha ať nenastydneš :smich::smich::smich:

dneska na ostro nejsem :smich:

Bilovec mlady pane ;)

Vloženo

to nepujde, bo jak pracuji na stavbe tak mam nozky samou modrinu, teraz dokonce aj natekly kotnik, bo vcera se ty veci motaly pod nozkama lol

Ty pracuješ na stavbě? :o stavíš vilu? ;)

Vloženo
Hmm, já si to v práci zařizuju už asi tři měsíce, abych mohl jet a prostě pojedu i kdyby já nevím co

tak to u me bylo trochen jinak - kamarad me zavolal odpoledne, jestli v noci pojedu s nim :smich: jela bych, kdyby jsem nemusela tady dneska se starat o barak fuck

Tak to je hodně vyhrocenej Last minute :)

Vloženo
nemusíš se přemáhat,ikdyž dlužím ti poděkování.dík ;)

za to ze napisu bre den se strasne premaham, to mas pravdu fuck

GOOD BYE lol:smich::p nedluzis mi nic, bo ja ti nic nedala lol:smich:

Vloženo
Tak to je hodně vyhrocenej Last minute :)

jj, je :p ale potesilo me to, jen kez by to byl jiny termin :(

Vloženo
Ty pracuješ na stavbě? :o stavíš vilu? ;)

ne ne, mame dvougeneracni baracek a ten se ted nachazi v rekonstrukci, takze tam pomahame maximalne, jen kdyz se tam obcas vyboura pricka tak padne strop a to se pak nesmime divit tomu, ze me hlava nefunguje tak jak by mela :smich:

Vloženo
To mě ani nenapadlo, ale v tomhle chladném počasí holý nohy nevím jestli jsou to pravý  ;)

vcera sem se spalila, tak dneska se ochladim :p

navic jsem v kancliku a prset uz prestalo a je dusno <_<

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...