Petr81 Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Nazdárek Zdar Nazdar Ty už zase vyplazuješ jazýček? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Ty už zase vyplazuješ jazýček? me to jeste nikda nepustilo petulko Dneska mame hezky, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 me to jeste nikda nepustilo petulko Dneska mame hezky, ze Tak to pak jo Dnes je skutečně hezky, ale příjde mi, že trošku chladno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 zdar ve spolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 me to jeste nikda nepustilo petulko Dneska mame hezky, ze Tak to pak jo Dnes je skutečně hezky, ale příjde mi, že trošku chladno tu je zatazeno a pred slejvackem, takze vzdusno a perfektne... dokonce jsem po dvou letech do takoveho "paraku" vytahla suknicku - ze ja ale umim vycihnout dobu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 zdar ve spolek breee den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Já na dovolené ješě nebyl, jsem furt v práci, ale koncem srpna, jedu do Chorvatska jako všichni.. Už se nemůžu dočkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Já na dovolené ješě nebyl, jsem furt v práci, ale koncem srpna, jedu do Chorvatska jako všichni.. Už se nemůžu dočkat toz to jako vsici neeee... ja sic mela byt v tuhle dobu jiz v chorvatsku, nicmene prace me nedovolila odjet na par dni s prateli - shit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 me to jeste nikda nepustilo petulko Dneska mame hezky, ze Tak to pak jo Dnes je skutečně hezky, ale příjde mi, že trošku chladno tu je zatazeno a pred slejvackem, takze vzdusno a perfektne... dokonce jsem po dvou letech do takoveho "paraku" vytahla suknicku - ze ja ale umim vycihnout dobu Tak hned vyfotit a poslat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Hmm, já si to v práci zařizuju už asi tři měsíce, abych mohl jet a prostě pojedu i kdyby já nevím co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 tu je zatazeno a pred slejvackem, takze vzdusno a perfektne... dokonce jsem po dvou letech do takoveho "paraku" vytahla suknicku - ze ja ale umim vycihnout dobu A kde to jsi? Tady ani mráček. Sukýnku jo? Tak bacha ať nenastydneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 zdar ve spolek Zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Tak hned vyfotit a poslat to nepujde, bo jak pracuji na stavbe tak mam nozky samou modrinu, teraz dokonce aj natekly kotnik, bo vcera se ty veci motaly pod nozkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Hmm, já si to v práci zařizuju už asi tři měsíce, abych mohl jet a prostě pojedu i kdyby já nevím co tak to u me bylo trochen jinak - kamarad me zavolal odpoledne, jestli v noci pojedu s nim jela bych, kdyby jsem nemusela tady dneska se starat o barak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 A kde to jsi? Tady ani mráček. Sukýnku jo? Tak bacha ať nenastydneš dneska na ostro nejsem Bilovec mlady pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 zdar ve spolek breee den nemusíš se přemáhat,ikdyž dlužím ti poděkování.dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Tak hned vyfotit a poslat to nepujde, bo jak pracuji na stavbe tak mam nozky samou modrinu, teraz dokonce aj natekly kotnik, bo vcera se ty veci motaly pod nozkama Ty pracuješ na stavbě? stavíš vilu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Hmm, já si to v práci zařizuju už asi tři měsíce, abych mohl jet a prostě pojedu i kdyby já nevím co tak to u me bylo trochen jinak - kamarad me zavolal odpoledne, jestli v noci pojedu s nim jela bych, kdyby jsem nemusela tady dneska se starat o barak Tak to je hodně vyhrocenej Last minute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 nemusíš se přemáhat,ikdyž dlužím ti poděkování.dík za to ze napisu bre den se strasne premaham, to mas pravdu GOOD BYE nedluzis mi nic, bo ja ti nic nedala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 to nepujde, bo jak pracuji na stavbe tak mam nozky samou modrinu, teraz dokonce aj natekly kotnik, bo vcera se ty veci motaly pod nozkama Co stavíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Tak to je hodně vyhrocenej Last minute jj, je ale potesilo me to, jen kez by to byl jiny termin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 dneska na ostro nejsem To mě ani nenapadlo, ale v tomhle chladném počasí holý nohy nevím jestli jsou to pravý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Ty pracuješ na stavbě? stavíš vilu? ne ne, mame dvougeneracni baracek a ten se ted nachazi v rekonstrukci, takze tam pomahame maximalne, jen kdyz se tam obcas vyboura pricka tak padne strop a to se pak nesmime divit tomu, ze me hlava nefunguje tak jak by mela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Bre poledne, dneska konecne neni takove vedro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 To mě ani nenapadlo, ale v tomhle chladném počasí holý nohy nevím jestli jsou to pravý vcera sem se spalila, tak dneska se ochladim navic jsem v kancliku a prset uz prestalo a je dusno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky