Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Je těžké být debilem, protože konkurence je dnes příliš vysoká. Super že? Kdesi jsem to našel a hrozně se mi to zalíbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Taky jsem chtěl říct, všichni hned upozorňují, že oni ne, pročpak asi? Nevim to mi vysvětli, co máš proti pražákům? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Taky jsem chtěl říct, všichni hned upozorňují, že oni ne, pročpak asi? Nevim to mi vysvětli, co máš proti pražákům? Ále..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Cau Martas . Jak je? Ahoj..... jak je...no ja si nestezuji....jen malo času.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 To my brňáci musíme už z principu být proti pražákům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Taky jsem chtěl říct, všichni hned upozorňují, že oni ne, pročpak asi? Nevim to mi vysvětli, co máš proti pražákům? Ále..... Nj je mi to jasný já to raději také ponechám bez komentáře.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 To mi brňáci musíme už z principu být proti pražákům Já vim nemáte metro.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 To mi brňáci musíme už z principu být proti pražákům nechapu, proc vsichhni jsou proti vsem, tedy spis proti prazakum - tohle me proste moc hlava nebere a to ze z principu - piczovina jak sfina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 To mi brňáci musíme už z principu být proti pražákům Já vim nemáte metro.. Jojo, to je vono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 To mi brňáci musíme už z principu být proti pražákům nechapu, proc vsichhni jsou proti vsem, tedy spis proti prazakum - tohle me proste moc hlava nebere a to ze z principu - piczovina jak sfina... prostě si musíme rejpnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 prostě si musíme rejpnout nemusite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 musite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 To mi brňáci musíme už z principu být proti pražákům nechapu, proc vsichhni jsou proti vsem, tedy spis proti prazakum - tohle me proste moc hlava nebere a to ze z principu - piczovina jak sfina... No já taky ne, jen občas kapku nerozumim,. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 musite nie, vy nas tedy budto chcete sbalit, bo rejpanim se me to posledni dobou dari nejak az moc a nebo nas chcete nasrat, ale to se vam nepovede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 No já taky ne, jen občas kapku nerozumim,. jsou to provokateri, neumi s nami jednat na rovinu a tak jen rejpou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 musite nie, vy nas tedy budto chcete sbalit, bo rejpanim se me to posledni dobou dari nejak az moc a nebo nas chcete nasrat, ale to se vam nepovede většinou spíš nasrat,.... a většinou se mi to i daří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 No já taky ne, jen občas kapku nerozumim,. jsou to provokateri, neumi s nami jednat na rovinu a tak jen rejpou jj a schválně používají divný slova aby jsem jim nerozuměli.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 většinou spíš nasrat,.... a většinou se mi to i daří ty proste nemas rad lidi, ze je chces nasirat, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 já ti dám divný, jsou úplně normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 jj a schválně používají divný slova aby jsem jim nerozuměli.. oni se to jednou nauci mluvit hezky cesko-prazsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 většinou spíš nasrat,.... a většinou se mi to i daří ty proste nemas rad lidi, ze je chces nasirat, ze nene, já mám lidi rád a oni mají radi mě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Hezky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Hezky?? mno tak nejkrasnejsi mluvou v ČR - to je uz lepsi?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Jojo, teď jsi to vyladila k dokonalosti, už to nebudeme raději dále rozebírat jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 já ti dám divný, jsou úplně normální Takhle na Nově nikdo nemluví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky