Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 ......a pokud jako vysat, tak to jedine ananasovej, ale ten je bleeeee jo ananasový, já si nemohl hned vzpomenout tak takhle sem to ale u bauiho nemyslela tak si to zapis za ouska, ze jedine tropicke ovoce je zaruceny uspech sladke stavicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 To máš za pár, musíš chytit šanci za pačesy, dokud tu nejni. pokud nejake ma, tak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Ovsem docela se bavim tim,co jsem tady vyvolal i kdyz bydlim od Prahy asi tak 15 kilometru a jen jsem rekl,ze nejsem Prazak . Hlavne Slovnik mam asi tak stejnej. A jeden spravnej argument je,ze spisovna cestina je spis ta Prazska,nez ta Brnenska,nebo Moravska . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Ovsem docela se bavim tim,co jsem tady vyvolal i kdyz bydlim od Prahy asi tak 15 kilometru a jen jsem rekl,ze nejsem Prazak . Hlavne Slovnik mam asi tak stejnej. A jeden spravnej argument je,ze spisovna cestina je spis ta Prazska,nez ta Brnenska,nebo Moravska . toz moravaci maju svuj jazyk, ze to je jasna vec ale ze brnaci se uplne odloucili, tak to uz si dovolili prilis zas tak velke mesto nejsu aby si tam tvorili sve nareci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 No co sem koukal na srazech na klubové vozy tak největší zastoupení má A a S, a ted nejednou tu z prahy skoro nikdo nejni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 No co sem koukal na srazech na klubové vozy tak největší zastoupení má A a S, a ted nejednou tu z prahy skoro nikdo nejni. bo rikam, ze su ted na morave, ale to A je tam stale proc mas jen 109kw - tys to jedno kilowato pustil na prochazku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 bo rikam, ze su ted na morave, ale to A je tam stale proc mas jen 109kw - tys to jedno kilowato pustil na prochazku?? Stále mi tam něco tvoří divný zvuk, tak sem si 1kW ubral, ale hlavně sem to tam dal z recese, jak tady skoro kazdej v popisu ma ty načipovaný kilowaty, tak abych ukázal že se nestydim za nižší výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Proč máš vlastně novou značku? Na to jak "starý" máš auto je moc nová ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 toz to ja se nestydim taky za svuj vykon, ale neumim ho nejak preves na ty KW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 tak co je to tady, co to zase slyším na nás brňáky??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 člověk na chvilku odejde a už se do nás navážíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Proč máš vlastně novou značku? Na to jak "starý" máš auto je moc nová ne? toz to mas takhle... jednou kdyz vyjela z autosalonu, tak si jela pro 2T5 5252 a jelikoz se majitelka rozhodla predstehovat se do jineho nezli MS kraje, tak ji v Praze zmenili SPZ, tedy RZ... mno a tak oktulka uz neni Tckova ale Ackova takze je na tom lepe, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 toz to ja se nestydim taky za svuj vykon, ale neumim ho nejak preves na ty KW Tak to bylo vážně dost dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 toz to ja se nestydim taky za svuj vykon, ale neumim ho nejak preves na ty KW Vyděl ty oslíky co máš v autě 1.3636363636363636363636364 a máš to v KW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 tak co je to tady, co to zase slyším na nás brňáky??? ja tu nic neslysim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 tak co je to tady, co to zase slyším na nás brňáky??? ja tu nic neslysim No já to teda slyším, měla by jsis zajít k ušnímu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 toz to mas takhle...jednou kdyz vyjela z autosalonu, tak si jela pro 2T5 5252 a jelikoz se majitelka rozhodla predstehovat se do jineho nezli MS kraje, tak ji v Praze zmenili SPZ, tedy RZ... mno a tak oktulka uz neni Tckova ale Ackova takze je na tom lepe, ze Nj takze si vlstně pomohla, takze Spíďa má v podstatě Bčkovou oktávku nebo jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 No já to teda slyším, měla by jsis zajít k ušnímu spis zapnout bednicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Nj takze si vlstně pomohla, takze Spíďa má v podstatě Bčkovou oktávku nebo jak? spidak je vyjimka - ten ji ma luxusni ve slusovicich byla naprosto bajecna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 toz to ja se nestydim taky za svuj vykon, ale neumim ho nejak preves na ty KW Tak to bylo vážně dost dobrý. Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Přesně tak, sice jsem ve Slušovicích nebyl, ale moje Octávečka je naprosto bájená a luxusní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 toz to mas takhle...jednou kdyz vyjela z autosalonu, tak si jela pro 2T5 5252 a jelikoz se majitelka rozhodla predstehovat se do jineho nezli MS kraje, tak ji v Praze zmenili SPZ, tedy RZ... mno a tak oktulka uz neni Tckova ale Ackova takze je na tom lepe, ze Nj takze si vlstně pomohla, takze Spíďa má v podstatě Bčkovou oktávku nebo jak? SPZka nic neznamená, sice tam je béčko, ale to znamená jako, že je to bestiální, baječná a božská kára Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Přesně tak, sice jsem ve Slušovicích nebyl, ale moje Octávečka je naprosto bájená a luxusní! Kde máš tu fotku novýho čumáku, jak ses někde zmiňova, že jí v avataru vyměníš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Musím jít ještě chvilku něco dělat, ale přijdu so vás zkontrolovat, tak bacha! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Kde máš tu fotku novýho čumáku, jak ses někde zmiňova, že jí v avataru vyměníš? pardooon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky