Martan Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 dobrý večer všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 dobrý večer všem No zdar jak sviňa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 dobrý večer všem No zdar jak sviňa... čus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Ahojky klucí Konečně někdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Dobrý večééér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Ahojky klucí Konečně někdo ahoj Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 No a ahoj Ivi a Franku... Co je u vás nového kamarádi...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Dobrý večééér zdravím Tě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 ahoj Marťo a Spiďáku u mě nového nic.pořád musím v práci makat a co u tebe nového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 ahoj Marťo a Spiďáku u mě nového nic.pořád musím v práci makat a co u tebe nového? v práci dele víc něž normálně tak se nic nedá stihat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 ahoj Marťo a Spiďáku u mě nového nic.pořád musím v práci makat a co u tebe nového? No já jsem dotočil na oktávečce 230.000 km, takže ještě dvacet a mám tam čtvrt mega... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 ahoj Marťo a Spiďáku u mě nového nic.pořád musím v práci makat a co u tebe nového? v práci dele víc něž normálně tak se nic nedá stihat taky začínáme s přesčasy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Dobré ránko Všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 No a ahoj Ivi a Franku... Co je u vás nového kamarádi...? Nuž, celkom ničevó, ale manželka je skoro na rozsypání, takže možná brzy bude jedna velká (nebo spíš malá) novinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Dobré ránko Všem Ahoj Bady, tak já do teho vepřova přijedu až v sobotu ráno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 ahoj Marťo a Spiďáku u mě nového nic.pořád musím v práci makat a co u tebe nového? No já jsem dotočil na oktávečce 230.000 km, takže ještě dvacet a mám tam čtvrt mega... pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 No a ahoj Ivi a Franku... Co je u vás nového kamarádi...? Nuž, celkom ničevó, ale manželka je skoro na rozsypání, takže možná brzy bude jedna velká (nebo spíš malá) novinka jéjé tak to držím pěstičky at to dobře dopadne dej pak vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Dobré ránko Všem ahojky Badysku ses nějako spletnul né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Dobré ránko Všem Bady, nechoď už na sluníčko!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Dobré ránko Všem Ahoj Bady, tak já do teho vepřova přijedu až v sobotu ráno... Zdar jak sviňa...tož dobrááá, tak já pofičím taky brzy ráno, pojedu z jihlavy...celkem mě to bodne protože bracha chce hodit na Ruzyň v noci tak se trošku prosvištím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Dobrý večééér zdravím Tě Zdarec palec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Zdar jak sviňa...tož dobrááá, tak já pofičím taky brzy ráno, pojedu z jihlavy...celkem mě to bodne protože bracha chce hodit na Ruzyň v noci tak se trošku prosvištím Dobrá tedy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 ahojky Badysku ses nějako spletnul né? Ahojky Ivanko, mám to lehce pomotané lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Dobrá tedy... supr...scuknem se třeba někde? akorat jestli dodělam embo tak s tím po dalnici nepojedu, spíš nějak po staré cestě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 ahojky Badysku ses nějako spletnul né? Ahojky Ivanko, mám to lehce pomotané lol To neva hlavně že jěště trefíš do hospůdky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky