FRANK Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 No a ahoj Ivi a Franku... Co je u vás nového kamarádi...? Nuž, celkom ničevó, ale manželka je skoro na rozsypání, takže možná brzy bude jedna velká (nebo spíš malá) novinka jéjé tak to držím pěstičky at to dobře dopadne dej pak vědět Díky, vyřídím zodpovědné osobě Ono to má být až 13/8, ale ty horka začínají neblaze působit Samože se potom pochlubím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Dobré ránko Všem Bady, nechoď už na sluníčko!!! Zdar Franku, dneska sem moc na slunku nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Zdar Franku, dneska sem moc na slunku nebyl Ani já ne, až teď navečer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 To neva hlavně že jěště trefíš do hospůdky jóó tak to by mě šlo...a do real ještě lépe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 To neva hlavně že jěště trefíš do hospůdky jóó tak to by mě šlo...a do real ještě lépe minulý týden jsme si babama zašly po práci na jedno(dvě) a bylo super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 jóó tak to by mě šlo...a do real ještě lépe No škoda, že ten srazík není do neděle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Dobré ránko Všem Bady, nechoď už na sluníčko!!! Zdar Franku, dneska sem moc na slunku nebyl Tak že by nadměrná konzumace v real knajpě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 No škoda, že ten srazík není do neděle... nj zase bude hovno ále co, snad pěkné kousky dojedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 minulý týden jsme si babama zašly po práci na jedno(dvě) a bylo super žejo, to já taky chodím na jedno(dvě) tzv. zdravotní a nikdo mě to doma nevěří lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Lubo tak jak teda pojedeš? já vyjedu ale asi brzo...na kolik tam pojedem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 dvě zdravotní pětipiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 si tu teda tapetuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Lubo tak jak teda pojedeš? já vyjedu ale asi brzo...na kolik tam pojedem? Já zatím ještě přesně nevím, bohužel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 dvě zdravotní pětipiva Zdar jak sviňa už se to hrnééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Já zatím ještě přesně nevím, bohužel... tak hlavně že víš že jedeš, to je podstatné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Zdar jak sviňa už se to hrnééé zdar zdar díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 dvě zdravotní pětipiva Čágos dábolos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 tak hlavně že víš že jedeš, to je podstatné No jistěééééé... Zdar jak sviňa Ráďo, tak jsi o nic nepřišel, já jsem byl stejně celý víkend v čůdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 No jistěééééé... Zdar jak sviňa Ráďo, tak jsi o nic nepřišel, já jsem byl stejně celý víkend v čůdu... Zdar jak sviňa Lubo, tak to jsme byli dva, při nejghorším to můžem napravit tuto neděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 tak u nás začalo pěkně pršet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Zdar jak sviňa Lubo, tak to jsme byli dva, při nejghorším to můžem napravit tuto neděli No to by šlo... A kampak se mi ztratila ta Ivanka...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 No to by šlo... A kampak se mi ztratila ta Ivanka...??? Super se dohókáme po founu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Super se dohókáme po founu doraž v sobotu do přerova a nemudruj : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Zdar jak sviňa Lubo, tak to jsme byli dva, při nejghorším to můžem napravit tuto neděli No to by šlo... A kampak se mi ztratila ta Ivanka...??? Lubo já jsem tady jěště na chvilku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 doraž v sobotu do přerova a nemudruj :<!--emo&:--><!--endemo--> no já budu jak na sviňu asi v hokně tak nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky