Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Myslíš první zážitky za volantem, že ?Jinak Zdar všem příchozím presne - nebyt tam ten smajl s autickem tak nevim jak by jste se s tim poprali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Ty taky nemužeš mít chvíli klid, viď? vcera me tak vytocil, ze dnes tu jen sedim a hledim do pocalu - chtit po me nekdo neco pracovne tak nevim jak to zmaknout... to vis, asi si to zaslouzim, ze se vsechno sere jak jen se da Ale prd velebnosti.NEzasloužíš. Počkej až se to zlomí, to se z toho štěstí zblázníš _po__ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 tak se tu mějte mizím do pracovního procesu Výmluvy a zase jen výmluvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Ted jde o to co? toz o prvni seznameni se s volantem a plynem - proste kdyz jste poprve nastarovali a pokusili jste se rozjet - me se to nepovedlo, bo jsem moc rychle pustila spojku a zapomnela jsem na plyn, ale bylo me tehdy 14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Ale prd velebnosti.NEzasloužíš. Počkej až se to zlomí, to se z toho štěstí zblázníš _po__ ja ani nechci tolik stesti, staci kdyz vse bude v normalu a ne jen extremy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Myslíš první zážitky za volantem, že ?Jinak Zdar všem příchozím presne - nebyt tam ten smajl s autickem tak nevim jak by jste se s tim poprali No docela v pohodě, tenkrát v 16-ti tatíkova služební Felicie na opuštění cestě, akorát minutku trvalo než se sesynchronizovali nohy s rukama a pak už to bylo v pohodě. V autoškole horší protože instruktor v 40 ve městě říkal, že jedu rychle, v 80 mimo obec, že se bojí a když mě na dálnici předjela rozhrkaná Avie tak mě to už sr.lo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Ale prd velebnosti.NEzasloužíš. Počkej až se to zlomí, to se z toho štěstí zblázníš _po__ ja ani nechci tolik stesti, staci kdyz vse bude v normalu a ne jen extremy. To příjde a srovná se to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 No docela v pohodě, tenkrát v 16-ti tatíkova služební Felicie na opuštění cestě, akorát minutku trvalo než se sesynchronizovali nohy s rukama a pak už to bylo v pohodě. V autoškole horší protože instruktor v 40 ve městě říkal, že jedu rychle, v 80 mimo obec, že se bojí a když mě na dálnici předjela rozhrkaná Avie tak mě to už sr.lo . tak v 16ti jsem si to uz s autem masirovala 160 po vesnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Dobrý den ve spolek rádce mladého sviště -_- cest bady Hoy Kačko....možná se uvidime v Bogumíně v něděli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 To příjde a srovná se to jj, chce to jen a pouze cas a nervicky v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Tak ja v destei 7 letech sedel tatinkovy na kline a točil volantem, no spíš moc netočil protože se jelo po rovině, ale to se asi nepocita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Hoy Kačko....možná se uvidime v Bogumíně v něděli parada, to si me potesil strasne moooc ja jedn doufam, ze tam prijede lubo s tim TT abych konecne okusila, jak se v tom jezdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 tak v 16ti jsem si to uz s autem masirovala 160 po vesnici Nj to sou ti piráti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Tak ja v destei 7 letech sedel tatinkovy na kline a točil volantem, no spíš moc netočil protože se jelo po rovině, ale to se asi nepocita. ne to se fakt nepocita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 A kdo pak někde něco hezkého poboural? Já sem tročišku noboural průjezd a pak dveře od garáže mám nějaké probémy s těsnými prostory asi klaustrofobie nebo co.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 tak v 16ti jsem si to uz s autem masirovala 160 po vesnici Nj to sou ti piráti. tenkrat to hold bylo uplne poprve co sem v aute sedela uplne sama a tenkrat jsem proste poznala, ze auto bude muj milacek nicmene sem dostala poradne vynadano od rodicu a pritele a tim pro me skoncilo jezdeni po dobu nez sem si v 18 delala ridicak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 A kdo pak někde něco hezkého poboural?Já sem tročišku noboural průjezd a pak dveře od garáže mám nějaké probémy s těsnými prostory asi klaustrofobie nebo co.. toz jako chlap by si mel mit skvirky rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Já v podstatě jezdil až v autoškole v 17 letech už sem byl nějakej nedočkavej nebo co a měsíc po 18 sem měl řidičák.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 parada, to si me potesil strasne moooc ja jedn doufam, ze tam prijede lubo s tim TT abych konecne okusila, jak se v tom jezdi no jo asi dojedu za hezkého počáska,sem domluvenej s davem tak mě musíte nějak navést potom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 A kdo pak někde něco hezkého poboural?Já sem tročišku noboural průjezd a pak dveře od garáže mám nějaké probémy s těsnými prostory asi klaustrofobie nebo co.. toz jako chlap by si mel mit skvirky rad To jo ale kdyz to dre neni to ono.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 no jo asi dojedu za hezkého počáska,sem domluvenej s davem tak mě musíte nějak navést potom no ja tam netrefim - lubo s berrym jeli prede mnou, takze si myslim, ze se to o5 bude opakovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Mé úplně první setkání s volantem a pedály (teda vlastně bez nich ) bylo asi v 11 letech. Tenkrát naši měli Wartburga a já v garáži otočil klíčkem v zapalování - bez spojky, auto jen promáčklou SPZ a vrata garáže vyvalené z pantů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 To jo ale kdyz to dre neni to ono.. tak pak mas spatny odhad - teren nejdrive musis prozkoumat nezli do nej vpustis sve stroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Mé úplně první setkání s volantem a pedály (teda vlastně bez nich ) bylo asi v 11 letech. Tenkrát naši měli Wartburga a já v garáži otočil klíčkem v zapalování - bez spojky, auto jen promáčklou SPZ a vrata garáže vyvalené z pantů a to vasi nevedeli o tom, ze v tom aute sedis, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 To jo ale kdyz to dre neni to ono.. tak pak mas spatny odhad - teren nejdrive musis prozkoumat nezli do nej vpustis sve stroje Ahá tím to bude špatnej odhad myslim, že sem menší nebo že je díra větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky