FRANK Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 to se někdo má, já tady snědl dva ušišmaný rohlíky se salámem No taky si někdy dám jenom rohlíky proložený nějakým salámem, ale se dvěma bych vydržel tak max. 2hod. a pak bych umřel hlady-obědová norma je 5-6ks To bych nesnědl pomalu ani za celej den To víš, 90kg zdravé váhy něco spotřebuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 tak by si zašel na pivko hmm a zvlášť po takovém obědě (knedlo-praso-zelo) Si byl u nás v jídelně ne? To néé, já si to od vás nechal poslat PPLkou Nj já zapoměl že seš u PPL jako doma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Nj já zapoměl že seš u PPL jako doma.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 dneska smazeny syr s bramburkem a tatarkou - nejak ty kalorie za ten den nabrat musim a jako druhe byly kureci nudlicky s ryzi a navrch vanilkova zmrzlinka - mnamky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 dneska smazeny syr s bramburkem a tatarkou - nejak ty kalorie za ten den nabrat musim a jako druhe byly kureci nudlicky s ryzi a navrch vanilkova zmrzlinka - mnamky No holka, ty si taky labužíruješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 No holka, ty si taky labužíruješ jsem si dala za ukol nabrat par kilo - kdyz to vsichni shazujou dolu, tak sem proste vyjimka a jdu proti proudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 No holka, ty si taky labužíruješ jsem si dala za ukol nabrat par kilo - kdyz to vsichni shazujou dolu, tak sem proste vyjimka a jdu proti proudu To vyloženě správný přístup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 To vyloženě správný přístup no nevim, ale zmena je zivot, ze aspon budu boubelata el Katarina de OC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 To vyloženě správný přístup no nevim, ale zmena je zivot, ze aspon budu boubelata el Katarina de OC Nejzdravější zdravá výživa je jíst všechno a přiměřeně (tzn. vždycky o trochu víc než je zdrávo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Nejzdravější zdravá výživa je jíst všechno a přiměřeně (tzn. vždycky o trochu víc než je zdrávo) toz to ja jim asi nezdrave, bo si vybiram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Ty jíš určitě nezdravě! Když jsem to četl, no fuj, styď se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 A v Práglu prší, k...a zase když se chystám domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Člověk by měl jíst to na co má chut v přiměřené míře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 kuwa chčije mě do práce sakráá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 kuwa chčije mě do práce sakráá eště že ti nechčije na práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 hu a jsem tu¨ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 hu a jsem tu¨ Čao Ráďo, jsem taky zde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 hu a jsem tu¨ Čao Ráďo, jsem taky zde... Zdar jak sviňa Lubo. Koukám, viděl bych to v neděli tak na 18.30h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Zdar jak sviňa Lubo.Koukám, viděl bych to v neděli tak na 18.30h Jj, předběžně s tím počítám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Jj, předběžně s tím počítám... už se těším, až to pořádně spláchnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 už se těším, až to pořádně spláchnem No jistěéééé... Hele, objevil jsem tu jákési téma Brnooo, co to má znamenat...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 No jistěéééé... Hele, objevil jsem tu jákési téma Brnooo, co to má znamenat...? nemám vůbec tucha před chvíló sem na to čučel jak puk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lorrinnka Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 No že by mohl být nějakej fajnovej srázek v Brně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 po práci čest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 1. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 po práci čest zdar jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky