Borg Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 dobré dopoledne fšem zdar jak sviňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 zdar jak sviňa Tobě taky jak sviňa... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Tobě taky jak sviňa... Zdar Lubo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Zdar Lubo Zdary vary, kua včera večer jsem poctivě chrápal u fóra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Ty vole,tady je svini............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Zdar Lubo Zdary vary, kua včera večer jsem poctivě chrápal u fóra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Zdary vary, kua včera večer jsem poctivě chrápal u fóra... Tak takových nás bylo vícero já též Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Tak takových nás bylo vícero já též Hlavně aby jsme tak nečinili v neděli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Tak takových nás bylo vícero já též Hlavně aby jsme tak nečinili v neděli... No to zcela jistě nebudeme No loučím se musím zajet něco vyřídit na katastr, Mějte se tu , příjemný den všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 No to zcela jistě nebudeme No loučím se musím zajet něco vyřídit na katastr, Mějte se tu , příjemný den všem O.K. Měj se fajn a jeď opatrně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Nazdárek jak sviňa, tak už se nám to pomalu láme ten tejden huráá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Nazdárek jak sviňa, tak už se nám to pomalu láme ten tejden huráá. Zdar jak sviňa... Já si dovolím opět jednoho krasavičníka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Nazdárek jak sviňa, tak už se nám to pomalu láme ten tejden huráá. Zdar jak sviňa... Já si dovolím opět jednoho krasavičníka... Ty seš čéče na ty Cabria nějakej vysazenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Ty seš čéča na ty Cabria nějakej vysazenej. Jj, přesně, Audi 80 (B4) Cabrio, to já můžu všema deseti, stejně jako Oktávky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 mete me tu, ale jen na prani spidiho... zdarec vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 mete me tu, ale jen na prani spidiho... zdarec vsem Ahoj Katy, cože ? Že jsi nametená...? A takhle po ránu, jóóó...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Ahoj katy, cože ? Že jsi nametená...? A takhle po ránu, jóóó...? toz to zase ne, ale nejak me neni do zpevu - pres dva dny se resila jedna vec, a dalo by se to nazvat z mrtvych vstani a zase opetovne usnuti, takze to psychicky uz nedavam. tak se snazim dat do soboty do kupy, at si uziju aspon prerov. jo jinac sebou beru sestrenku, tak me hosi neudelejte ostudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 toz to zase ne, ale nejak me neni do zpevu - pres dva dny se resila jedna vec, a dalo by se to nazvat z mrtvych vstani a zase opetovne usnuti, takze to psychicky uz nedavam. tak se snazim dat do soboty do kupy, at si uziju aspon prerov. jo jinac sebou beru sestrenku, tak me hosi neudelejte ostudu No jasně, u mě to nebylo o moc lepší, ale to jsem tu rozebíral minulý týden... Na Přerov se docela těším, když nevyšel ten Hradec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 no tak jako hradec byl luxus trio martinos je nezapomenutelny a cesta do hradce z Ovy taky ne jen skoda ze nas tam nebylo vic u tebe se to omlouva, ale ostatni co slibili tak se lekli ze by si kolecka od bahna umazali a radeji si prdelku doma nahrivali beru ten gril, tak kdyztak nejake maso si priprav s sebou jo beres moncu, nebo ju nechavas doma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 no tak jako hradec byl luxus trio martinos je nezapomenutelny a cesta do hradce z Ovy taky ne jen skoda ze nas tam nebylo vic u tebe se to omlouva, ale ostatni co slibili tak se lekli ze by si kolecka od bahna umazali a radeji si prdelku doma nahrivali beru ten gril, tak kdyztak nejake maso si priprav s sebou jo beres moncu, nebo ju nechavas doma? Monika bude v sobotu v práci, takže asi néé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Ty seš čéča na ty Cabria nějakej vysazenej. Jj, přesně, Audi 80 (B4) Cabrio, to já můžu všema deseti, stejně jako Oktávky... No to já bych bral Gerchánovo BMW 330. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Zdar Káťo. 2All Odhadněte mi čas Praha-Přerov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Zdar Káťo.2All Odhadněte mi čas Praha-Přerov. hojiiik. tak max tri hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Dobrý ráno 2Spidi: A už jsi nějakou krasavici v cabriu sehnal nebo stále ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 ahoj peto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky