Fugenbunt Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Zdar Káťo.2All Odhadněte mi čas Praha-Přerov. hojiiik. tak max tri hodiny Takže já 4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Dobrý ráno 2Spidi: A už jsi nějakou krasavici v cabriu sehnal nebo stále ne? Ahoj Péťo... Bohužel, jednu už jsem měl málem chycenou a nějak to nevyšlo, šajzeee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Takže já 4. ctyri hodiny to mam ja do BC a to jedu temer podle predpisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Takže já 4. ctyri hodiny to mam ja do BC a to jedu temer podle predpisu No jenže provoz na silnicích se od 1.7. pěkně zpomalil. Já jel před 14 dny do Olomouce skoro o hodinu dýl než normálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Ahoj Péťo... Bohužel, jednu už jsem měl málem chycenou a nějak to nevyšlo, šajzeee... Tak to je škoda, ale bude nějaká jiná a ještě lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Zdar Peter. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 No jenže provoz na silnicích se od 1.7. pěkně zpomalil. Já jel před 14 dny do Olomouce skoro o hodinu dýl než normálně no vsak ja taky jela po 1.7. a cisty cas je ctyri hodiny a to jsem misty jela pomaleji nez je max. dovolena rychlost ono je to i tim, ze jedes v klidku, bo se moc ridici nemotaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Tak to je škoda, ale bude nějaká jiná a ještě lepší No to bude hodně velkej problém, protože tahle byla hóóódně dobrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Takže já 4. ctyri hodiny to mam ja do BC a to jedu temer podle predpisu Nj ale já mám rád svůj řidičák, ale hlavně nemám na sponzoring PČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Takže já 4. ctyri hodiny to mam ja do BC a to jedu temer podle predpisu Nj ale já mám rád svůj řidičák, ale hlavně nemám na sponzoring PČR. nevim jestli nejedou kluci z Fabiaklubu z praglu - ono je lepsi kdyz vas jede vic zkus se tam mrknout k nim do tematu a domluvit se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Nj ale já mám rád svůj řidičák, ale hlavně nemám na sponzoring PČR. Nápodobně... Navíc teď nedivočím, bo minulý týden se mi nechtíc povedlo prostřelit křižovatku na červenou a to je krásných 5 bodíků a doufám, že mi nepřijde nějaké luxusní foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Nápodobně... Navíc teď nedivočím, bo minulý týden se mi nechtíc povedlo prostřelit křižovatku na červenou a to je krásných 5 bodíků a doufám, že mi nepřijde nějaké luxusní foto... koukam, ze v tomhle nejsem sama - jel si aspon rychle?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 koukam, ze v tomhle nejsem sama - jel si aspon rychle?? V rámci maximální povolené rychlosti v daném úseku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 nevim jestli nejedou kluci z Fabiaklubu z praglu - ono je lepsi kdyz vas jede vic zkus se tam mrknout k nim do tematu a domluvit se Tak u fábiáku nic moc konkrétního, to holt nějak zvládnu hodim tempomat 135 km/h na tacháč a tradáááá. a 4 kaminon je muj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Tak u fábiáku nic moc konkrétního, to holt nějak zvládnu hodim tempomat 135 km/h na tacháč a tradáááá. a 4 kaminon je muj. bacha na snizeni rychlosti na D1 jich je celkem dost, tak at to nezaspis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 bacha na snizeni rychlosti na D1 jich je celkem dost, tak at to nezaspis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Tak u fábiáku nic moc konkrétního, to holt nějak zvládnu hodim tempomat 135 km/h na tacháč a tradáááá. a 4 kaminon je muj. bacha na snizeni rychlosti na D1 jich je celkem dost, tak at to nezaspis Tmu neverim, takova pekna dalnice a ze by tam byli omezeni? No na panelech asi neusnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Tomu neverim, takova pekna dalnice a ze by tam byli omezeni? No na panelech asi neusnu. to neni jen na panelech, ale takovych devet krizu a snizeni na sedesat je to z kopecka, tak si na to dej bacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Tmu neverim, takova pekna dalnice a ze by tam byli omezeni? No na panelech asi neusnu. A před Brnem kolem exitu 190 Brno - západ se raděj drž v levým pruhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Tomu neverim, takova pekna dalnice a ze by tam byli omezeni? No na panelech asi neusnu. to neni jen na panelech, ale takovych devet krizu a snizeni na sedesat je to z kopecka, tak si na to dej bacha 60? To si delaj kozy ne? Tam je tankodrom nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Tmu neverim, takova pekna dalnice a ze by tam byli omezeni? No na panelech asi neusnu. A před Brnem kolem exitu 190 Brno - západ se raděj drž v levým pruhu... A copak je hezkeho v pravym? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 A copak je hezkeho v pravym? Propadající se panely... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 A sou přísný konroly na hranicích Čechy-Morava? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 A copak je hezkeho v pravym? Propadající se panely... Sakra tak to pojedu furt v levo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 A sou přísný konroly na hranicích Čechy-Morava? Podle toho, kolik vezeš alkoholu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky