Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
na ja na

zdravicko

honzo nebo bysme mohli klido driv ale myslim ze to nebudeme hrotit :D

no dnesk ajsem tu do pěti tak se klidně můžeš stavit ;)

do peti jo?to je parada...to bych mozna i stihl ;)

oki takže to smahnu 2x one for me and one for you

A klidne one for me :D.Ja bych se pro nej taky stavil :D

Vloženo
prismahni klido jako bonus

jinak jirko ty reklamni veci jednak jako ceny a jednak do takovych tech uvitacich igelitek ;´)

no tak to nevim protoze novy maj ted objednavat a starejch uz moc neni ale zeptam se ;)

klidne tam nekam dame plakat nebo nejakou firemni vlajku

Vloženo
na ja na

zdravicko

honzo nebo bysme mohli klido driv ale myslim ze to nebudeme hrotit :D

no dnesk ajsem tu do pěti tak se klidně můžeš stavit ;)

do peti jo?to je parada...to bych mozna i stihl ;)

oki takže to smahnu 2x one for me and one for you

A klidne one for me :D.Ja bych se pro nej taky stavil :D

jee ja bych chtel takyyy :D

Vloženo

a ja prosim o jedno DVD pro Katku z besidky - je me jedno kdo se teho ujme ;) dekuji...

Vloženo

DVD

JE NA SVĚTĚ ;) ZA CHVÍLI JDU Z PRÁCE A ZAVEZU HO VITTOVI DOMŮ....KOCHTÍKU DOMLUVÍME SE PO SMS JO..ZÍTRA JSEM V PRÁCI DO 17:00...PAK JSEM V NEDĚLI OD 7:00 DO 17:00.....kAČKO NĚJAK TO VYMYSLÍME

Vloženo
DVD

JE NA SVĚTĚ ;) ZA CHVÍLI JDU Z PRÁCE A ZAVEZU HO VITTOVI DOMŮ....KOCHTÍKU DOMLUVÍME SE PO SMS JO..ZÍTRA JSEM V PRÁCI DO 17:00...PAK JSEM V NEDĚLI OD 7:00 DO 17:00.....kAČKO NĚJAK TO VYMYSLÍME

vymyslime ;) tento tyden mam krom patecni schuzky s manazerem volno a zitra jeste jeden obed, takze kdyztak dej vedet a ja klidne prifrcim ;)

Vloženo
DVD

vymyslime ;) tento tyden mam krom patecni schuzky s manazerem volno a zitra jeste jeden obed, takze kdyztak dej vedet a ja klidne prifrcim ;)

pracuju na Václaváku ve free europa ;)

Vloženo

vitto tak přijedu na otočku přijde mi Lucka naproti tak ho Ti ho tam hodíme a pofrčíme domů musím ještě trošku pojebat ty chytrolíny co předělávaj máti byt :rtfm::banned:

Vloženo
pracuju na Václaváku ve free europa ;)

tak zitra kolem druhe se tam zastavim -oukej?? jo a presna adresa??

Vloženo
Kacko a co dneska? Ja bych ti ho privezl do Stodulek k MÄKRU

v kolik??

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...