Speedy20V Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Neříkal že to bylo se ženskou! Spidi, ty mas aj chlapa?? nene, tak jsem to nemyslel, ale raději to neřeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Říká se, že po ránu je to nejlepší, ale komu by se chtělo, já když ráno vstávám, tak jenom sakruju a většinou hodně spěchám, protože zaspím... No když jdu ráno do práce, tak samože taky nic, ale když je volno, tak jak říkáš, je to nejlepší... o víkendu to jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 nene, tak jsem to nemyslel, ale raději to neřeš oukej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Spidi, ty mas aj chlapa?? I co Tě nemá...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Spidi, ty mas aj chlapa?? I co Tě nemá...!!! Kdyby jen jednoho co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Spidi, ty mas aj chlapa?? I co Tě nemá...!!! nema nema spidi to byl jen dotaz, bo speedy me na to proste nahral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 nema nema spidi to byl jen dotaz, bo speedy me na to proste nahral No já s to s ním v sobotu vyřídím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 No já s to s ním v sobotu vyřídím... hlavne mu neubliz, bych si to pak nikda neodpustila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 hlavne mu neubliz, bych si to pak nikda neodpustila Neboj, budu jemný a něžný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Já jsem ve všem nevině!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Já nemyslel chlapa, ale aničku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Já nemyslel chlapa, ale aničku Jestli myslíš Peškovou, tak tu bych bral všema deseti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Neboj, budu jemný a něžný... tak to pak jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Já jsem ve všem nevině!!! z toho se uz nevykecas a dnes ani nijak nevylizes, kdyz uz tu mame takoveto temata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 z toho se uz nevykecas a dnes ani nijak nevylizes, kdyz uz tu mame takoveto temata Ba přímo ani nevykouříš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Ba přímo ani nevykouříš... ja to beru z pohledu zeny, ale coz - mas pravdu spidi, i co by chlap do pusiny nestrcil pro obhajobu sve neviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 ja to beru z pohledu zeny, ale coz - mas pravdu spidi, i co by chlap do pusiny nestrcil pro obhajobu sve neviny Hustěéééé... I když teda jako vod chlapa jsem si ještě kouřit nenechal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Hustěéééé... I když teda jako vod chlapa jsem si ještě kouřit nenechal... a ani nechces nechat, ze spidi - nekaz mi obrazek o tobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 a ani nechces nechat, ze spidi - nekaz mi obrazek o tobe Ne, nenechám, to byl víceméně JOKE... Navíc si myslím, že pokud by ten chlap nebyl čtyřprocenťák, tak by to ani neuměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 To je zas téma, se bude bauíí divit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Ne, nenechám, to byl víceméně JOKE... Navíc si myslím, že pokud by ten chlap nebyl čtyřprocenťák, tak by to ani neuměl... ale vzdyt na tom nic neni - strcis to do pusiny - skoro jak s bananem, mno a pak uz tedy nejak tam neco jazycne ci rtikama provozujes, ze - zas tak tezke na nauceni by to nemelo byt... nebo si myslis, ze zenska se uz s touhle schopnosti narodi?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 To je zas téma, se bude bauíí divit... ten nas uz zna, takze mu to pripadne normalni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 To je zas téma, se bude bauíí divit... Jen ať se díví... No dobrá, já to tady prostřelím jednou moc pěknou čtyřkou z letošního See a poračujeme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 ale vzdyt na tom nic neni - strcis to do pusiny - skoro jak s bananem, mno a pak uz tedy nejak tam neco jazycne ci rtikama provozujes, ze - zas tak tezke na nauceni by to nemelo byt... nebo si myslis, ze zenska se uz s touhle schopnosti narodi?? No podle mě tam práce mrštného jazýčku nesmí chybět, stějně tak jako když kluk holce masíruje jazykem pošťáka... No nevím, jestli se s touto schopností holky rodí, ale určitě platí, že trénink je v tomto oboru nezbytný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Jen ať se díví... No dobrá, já to tady prostřelím jednou moc pěknou čtyřkou z letošního See a poračujeme... mnamka - spidi, co ty a ten flip flop lak - nekde ses o tom tady bavil na kdy to planujes?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky