Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 a ja ridim porad.......bud auto, nebo vesmir....... bo ses slepej jak slepejs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 vitkoviceprdel v republice...... ted si me nasral bobe - vitkovice to je liga nasral to jsem si to posral liga je jen jedna S P A R T A P R A H A oléééééé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 a ja ridim porad.......bud auto, nebo vesmir....... bo ses slepej jak slepejs slepýš slepíš mi tu knihu...... at si doctu hrdinu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Ich möchte trinken Wasser mit Gas........co nadelas......s citróóóónem das si citrooon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 prckuv citron......ale prsticky se k nemu nedostaly..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 nasralto jsem si to posral liga je jen jedna S P A R T A P R A H A oléééééé uz to tu nebudu psat, ale ses bukvice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 prckuv citron......ale prsticky se k nemu nedostaly..... temer joooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 nasralto jsem si to posral liga je jen jedna S P A R T A P R A H A oléééééé uz to tu nebudu psat, ale ses bukvice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 slepýšslepíš mi tu knihu...... at si doctu hrdinu..... leda ti slepim diru v prdeli, ale to pak budes v prdeli, bo ani srati nebudes mocti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 prckuv citron......ale prsticky se k nemu nedostaly..... temer joooo ale nepovedlo se.......mohl prsticky oplachnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 slepýšslepíš mi tu knihu...... at si doctu hrdinu..... leda ti slepim diru v prdeli, ale to pak budes v prdeli, bo ani srati nebudes mocti na co ty nemyslis....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 na co ty nemyslis....... dneska pusto prazdno v hlave tak me berte s rezervou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 ted me to docvaklo - uzivam posledni minuty 22.leteho zivota a resim otazku BYT ci NEBYT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 na co ty nemyslis....... dneska pusto prazdno v hlave tak me berte s rezervou s rezervou........ano ja mam rezervu 195/50R15 na disku Charme..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 ted me to docvaklo - uzivam posledni minuty 22.leteho zivota a resim otazku BYT ci NEBYT minuty? snad hodiny! v kolik hodin js se narodila? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 s rezervou........ano ja mam rezervu 195/50R15 na disku Charme..... toz to ja zas mam plnohodnotnou rezervu 205/55 R16 W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 kol7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 minuty? snad hodiny!v kolik hodin js se narodila? hned nejak po pulnoci cca 25 minut sem se nemohla dockat a ted bych radeji byla vdecna za jiny den narozeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 s rezervou........ano ja mam rezervu 195/50R15 na disku Charme..... toz to ja zas mam plnohodnotnou rezervu 205/55 R16 W na takovejch balonech bych nejezdil......chich..... ale Bobisek uz si pobzukaval na 225/45R17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 ale Bobisek uz si pobzukaval na 225/45R17 se divim, ze se vubec rozjel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 minuty? snad hodiny!v kolik hodin js se narodila? hned nejak po pulnoci cca 25 minut sem se nemohla dockat a ted bych radeji byla vdecna za jiny den narozeni 25 minut po pulnoci......jsi dite noveho dne......radost velika.....celou porodnici jsi urcite revem probrala....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 ale Bobisek uz si pobzukaval na 225/45R17 se divim, ze se vubec rozjel rozjel a dojel!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky