Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 25 minut po pulnoci......jsi dite noveho dne......radost velika.....celou porodnici jsi urcite revem probrala....... ba naopak - ticha jsem byla a ani sem nemukla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 ano, takovy tichy clovek jako ty....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 ano, takovy tichy clovek jako ty....... no jako fakt - nez sem prisla na to jak se pouzivaj hlasivky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 ano, takovy tichy clovek jako ty....... no jako fakt - nez sem prisla na to jak se pouzivaj hlasivky takze 3.8.1983 v 00:30? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 takze 3.8.1983 v 00:30? to nevim na minuty, ale mam pocit ze tak rychle to zas nebylo, bo jsem si nejakou minutu pobyla v inkubatoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 takze 3.8.1983 v 00:30? to nevim na minuty, ale mam pocit ze tak rychle to zas nebylo, bo jsem si nejakou minutu pobyla v inkubatoru ty jsi same prekvapeni... a decko v inkubatoru kricet nemuze? Kacenka ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 mno nic, koncim. pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 mno nic, koncim. pa choj, ahoj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Cau vsem. Koukam ze jste zvladli naplacat za jeden den pres destet stran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Jé, tady se to vůbec nehééébe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Jé, tady se to vůbec nehééébe... došel rým došel šprým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 došel rýmdošel šprým No co se dá dělat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 kua, ten malej je v sedmem nebi..... takze _po__ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 kua, ten malej je v sedmem nebi..... No to minimálně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 cha a japa to, ze tu mate takto mrtvo, okurkova sezona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 cha a japa to, ze tu mate takto mrtvo, okurkova sezona Njn, co naděláš, každej nemá noťas s netem v garáži jako já... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 a kazdej to neskvari na dvou PC jako ja....ob na netu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Zdar jak sviňa vepsolek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Zdar jak sviňa vepsolek Zdar jak sviňa Ráďo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Zdar jak sviňa Ráďo... Zdar Lubo, tak co je nového za dnešní den? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 Zdar Lubo, tak co je nového za dnešní den? No v postatě nic důležitýho... Akorát jsem umyl oktu a udělal nějakou fotku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 No v postatě nic důležitýho...Akorát jsem umyl oktu a udělal nějakou fotku... hmmm tak to jsi měl celkem leháro, já lítal v hokně jak šuspajtl, k umytí se snad dostanu o víkendu Mám totální časový deficit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 No já to umyl po tom včerejším dešti, jak jsem jel večer z práce... Příští týden budu mít novej šampón s voskem a bude to ještě lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 No já to umyl po tom včerejším dešti, jak jsem jel večer z práce...Příští týden budu mít novej šampón s voskem a bude to ještě lepší... nádhera .... co budeš mít za šamponek? já teď mám origo škodováckej a voskuju ptfe turtlem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2006 nádhera .... co budeš mít za šamponek? já teď mám origo škodováckej a voskuju ptfe turtlem Kluci z Mafry mají nějaký horký želízko v ohni, prej něco cool... Vyzkoušíme, uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky