Borg Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 teda vás tu je, se slejzáte jak švábi na pivo - zdravím všecky příchozí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 No nevim co bych k tomu řekl. radeji mlcet, ono je to nekdy lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 dve kalorie ma Tic Tac...... bobe, ty zase perlis Jak jinak......pivo stoupa nahoru do naseho bachoru..... Ta vase Hospoda od shora od spoda, to je pekne zarizeníííííí Achóój wosumnáctko..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 teda vás tu je, se slejzáte jak švábi na pivo - zdravím všecky příchozí cest praci pekelniku mame se?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Achóój wosumnáctko..... bobe, ti nejde matematika, vid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Achóój wosumnáctko..... bobe, ti nejde matematika, vid zintegroval jsem to po uzavrene krivce a vyslo mi to....... cca+-autobus(cti +-pet) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 teda vás tu je, se slejzáte jak švábi na pivo - zdravím všecky příchozí Zdar Los Satanos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Smim byt tak smely a poprosit o jednu vodu z vodovodu? s citrónkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 zintegroval jsem to po uzavrene krivce a vyslo mi to....... cca+-autobus(cti +-pet) jak plus minus?? - jen to plus bobiiiisku a zadna krivka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 cest praci pekelniku mame se?? čest klidu Káťo vcelku pohoda , přípravy běží v plném proudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 No nevim co bych k tomu řekl. radeji mlcet, ono je to nekdy lepsi Jj mlč a šoupej nohama, když se bavjej chytrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Smim byt tak smely a poprosit o jednu vodu z vodovodu? s citrónkem... kdyz ses tak smely, tak ne - priste bud spise nesmely a snad neco dostanes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 čest klidu Káťo vcelku pohoda , přípravy běží v plném proudu tak drzim palecky, at vse klapne tak jak ma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 zintegroval jsem to po uzavrene krivce a vyslo mi to....... cca+-autobus(cti +-pet) jak plus minus?? - jen to plus bobiiiisku a zadna krivka jednou je to na hore jednou je to dole.......tak je to sinusoida..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Plodna debata koukam uz od vcerejsiho dne....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 zintegroval jsem to po uzavrene krivce a vyslo mi to....... cca+-autobus(cti +-pet) jak plus minus?? - jen to plus bobiiiisku a zadna krivka Ale já si myslim že tam ty pěkný křivky jsou navíc po děcku 1A stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Jj mlč a šoupej nohama, když se bavjej chytrý. ja mlciiiim a nohy mam v klidu ale tu chytrost tu nejak postradam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Smim byt tak smely a poprosit o jednu vodu z vodovodu? s citrónkem... Nejni barman je samoobsluha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 jednou je to na hore jednou je to dole.......tak je to sinusoida..... ale tahle krivka jde primoumerne nahoru ty sinusouido Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Smim byt tak smely a poprosit o jednu vodu z vodovodu? s citrónkem... kdyz ses tak smely, tak ne - priste bud spise nesmely a snad neco dostanes nesmely jsem uz dost..... co ten up-date podpisu........Banán už je i tady...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Plodna debata koukam uz od vcerejsiho dne....... jj, a tak to ma byt kochtiku, ne?? jinac zdraviiim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 jednou je to na hore jednou je to dole.......tak je to sinusoida..... ale tahle krivka jde primoumerne nahoru ty sinusouido tak je to tangenta.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Ale já si myslim že tam ty pěkný křivky jsou navíc po děcku 1A stav. no no, jste me nevideli v plavkach, tak nemuzete soudit, ale nebudu vam brat ty iluze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Jj mlč a šoupej nohama, když se bavjej chytrý. ja mlciiiim a nohy mam v klidu ale tu chytrost tu nejak postradam To přijde třeba s věkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Smim byt tak smely a poprosit o jednu vodu z vodovodu? s citrónkem... Nejni barman je samoobsluha. a nejni to skoda? tak kde pak je ten prdola co tady cepuje to píííívo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky