Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 co ten up-date podpisu........Banán už je i tady...... sem tam vymenila bananan za čikitu - ono je to tak lepsi preci nebudu chtit jen tk nejaky material, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 a nejni to skoda?tak kde pak je ten prdola co tady cepuje to píííívo? dovolena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Ale já si myslim že tam ty pěkný křivky jsou navíc po děcku 1A stav. no no, jste me nevideli v plavkach, tak nemuzete soudit, ale nebudu vam brat ty iluze částečně..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 To přijde třeba s věkem. ze by od dneska?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Ale já si myslim že tam ty pěkný křivky jsou navíc po děcku 1A stav. no no, jste me nevideli v plavkach, tak nemuzete soudit, ale nebudu vam brat ty iluze Tak strašný to nemůže bejt, my už viděli lecos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 co ten up-date podpisu........Banán už je i tady...... sem tam vymenila bananan za čikitu - ono je to tak lepsi preci nebudu chtit jen tk nejaky material, ze jj čikita je z nejlepsich kolonialnich plantazi v Jizni Americe....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Smim byt tak smely a poprosit o jednu vodu z vodovodu? s citrónkem... Nejni barman je samoobsluha. a nejni to skoda? tak kde pak je ten prdola co tady cepuje to píííívo? Joo tak to nevim, nekde na dovce a zastuoce FRANK tady nejni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Plodna debata koukam uz od vcerejsiho dne....... jj, a tak to ma byt kochtiku, ne?? jinac zdraviiim Ahoj Kacenko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 bobe, nedavej sem moje fotky, dekuji... kor kdyz jsem na nich tak debilne spalena - v hradci bylo hooodne teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Ahoj Kacenko jak se mas ty?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 co ten up-date podpisu........Banán už je i tady...... sem tam vymenila bananan za čikitu - ono je to tak lepsi preci nebudu chtit jen tk nejaky material, ze No jistě bo "to není banán, to je čikita". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 No jistě bo "to není banán, to je čikita". presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Smim byt tak smely a poprosit o jednu vodu z vodovodu? s citrónkem... Nejni barman je samoobsluha. a nejni to skoda? tak kde pak je ten prdola co tady cepuje to píííívo? Joo tak to nevim, nekde na dovce a zastuoce FRANK tady nejni. uz jsem si poslouzil sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 bobe, nedavej sem moje fotky, dekuji... kor kdyz jsem na nich tak debilne spalena - v hradci bylo hooodne teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Ahoj Kacenko jak se mas ty?? ja se mam docela fajn. Vcera jsem to male¨m zabalil s Misou,udelala mi takovou mensi scenu,ze jsem byl u kamaradky na caji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 To přijde třeba s věkem. ze by od dneska?? Nevim možná s F.L.Věkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 uz jsem si poslouzil sam kdyz jiny nemuze, tak si chlap sam pomuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ja se mam docela fajn. Vcera jsem to male¨m zabalil s Misou,udelala mi takovou mensi scenu,ze jsem byl u kamaradky na caji.... scenek jeste bude troska peprnosti ve vztahu je zapotrebi - porad to nemuze jit tak hladce jak po masle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 tak drzim palecky, at vse klapne tak jak ma ooo děkujííí safra ste se nějak rozjeli nestíhám skoro sledovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Nevim možná s F.L.Věkem. tak toho se nedockam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 uz jsem si poslouzil sam kdyz jiny nemuze, tak si chlap sam pomuze na vzduchu, na vzduchu muzeme zpivat ejchuchu....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Dobré ráno všem A Kačence vše nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ooo děkujííí safra ste se nějak rozjeli nestíhám skoro sledovat my uz tedy zvolnime tempiko neni zac radus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Dobré ráno všem A Kačence vše nej ahoj Petulko dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Dvě děti si hrají na písku. Jedno se nesměle zeptá: "Hej, kolik ti je?" "či nebo čiži." "tak či nebo čiži?" "Nó, či nebo čiži." "Hele koužíš?" "Jó" "Chlašťáš?" "jó" "Šploště ňaďáváš?" "Kujva JO!" "Šouložíš?" "Čo to jé?" "Takže či!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky