Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 No tak Kaciiii .. neurazej naftu ... do traktoru taky neni spatna !!! ja s traktorem nejezdim, takze to nemohu posoudit, nuz dobra - nafta je dobra ale benal je lepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 No tak Kaciiii .. neurazej naftu ... do traktoru taky neni spatna !!! ja s traktorem nejezdim, takze to nemohu posoudit, nuz dobra - nafta je dobra ale benal je lepsi Nafta smrdi !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Nafta smrdi !!! benzin voni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Nafta smrdi !!! benzin voni JOJO :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 špatnej motor - prodat a koupit nafťák nafta patri do kamen benzín do zapalovače Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Kdyz ja sem stydlivej kluk Co je tady k smichu ? Všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 špatnej motor - prodat a koupit nafťák nafta patri do kamen benzín do zapalovače To je jinej benzin brouku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 To je jinej benzin brouku benzín jako benzín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 To je jinej benzin brouku benzín jako benzín NAFTA SMRDI !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 To je jinej benzin brouku benzín jako benzín NAFTA SMRDI !!! ALe no tak. Benzín taky. Jen trochu jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 To je jinej benzin brouku benzín jako benzín NAFTA SMRDI !!! ALe no tak. Benzín taky. Jen trochu jinak Ale prd benzin ani nafta nesmrdí, hovno smrdí. No nic tak já zase jdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 To je jinej benzin brouku benzín jako benzín NAFTA SMRDI !!! ALe no tak. Benzín taky. Jen trochu jinak Benzin smrdi hezky :-) ... miizim mam tu nakou pracicku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Ale prd benzin ani nafta nesmrdí, hovno smrdí.No nic tak já zase jdu. toz to mas pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 panove, tak koukam o5 mrtvo - jdu pro zakusky - kdo si date taky?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 panove, tak koukam o5 mrtvo - jdu pro zakusky - kdo si date taky?? já já já........střechu a konakovou spicku, mozna jeste stafetu a vetrnik a puncovy rez........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 panove, tak koukam o5 mrtvo - jdu pro zakusky - kdo si date taky?? Taky bych něco dal děkuji. Kafíčko už mám objednaný tak by zákusek bodnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 bobe, ty drzis dietu jinac tiramisu, strecha a ovocny rez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 bobe, ty drzis dietu jinac tiramisu, strecha a ovocny rez lifruj mi to sem, uz mam chut (jinac jsem nabral kilo...héč) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 bobe, ty drzis dietu jinac tiramisu, strecha a ovocny rez Beru všechno. Díky Bobík drží dietu ? Toho by jsi spíš měla krmit 5x denně a pořádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Bobík zadnou dietu nedrzi a jinak mas goood idea krmit me 5x dene....... ......no táááák sup..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Bobík zadnou dietu nedrzi a jinak mas goood idea krmit me 5x dene....... ......no táááák sup..... nez tebe krmit, to radeji to dam detem do somalska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Beru všechno. Díky neni zac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tak jsem zpět, dokonce do měl nalili panáka vodky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 panove, tak koukam o5 mrtvo - jdu pro zakusky - kdo si date taky?? Já ne já mám za chvíli oběd, ale jinak ke kafíčku po o bych dal medovník kdyby bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Já ne já mám za chvíli oběd, ale jinak ke kafíčku po o bych dal medovník kdyby bylo. medovnik uz neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky