Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Jj, nechám to tak, už jsem si objednal od Milotecu i novou masku a začnu to zase pomalu skládat... ;)

tak to bude ok ;) sice nic moc ale zase mas o zabavu postarano :(

Vloženo
tak to rozhodne...no kua to je pech :disgust:

Njn, včera jsem byl teda nasranej fest, dneska už mám všechno vyřízený (benga, odtahovka, pojišťovna)

Vloženo
Njn, včera jsem byl teda nasranej fest, dneska už mám všechno vyřízený (benga, odtahovka, pojišťovna)

hmm...hlavni ze motor je v pohode...ale vse okolo asi na srac co...ja taky dnes rano videl bouracku taky zezadu do avie a z toho auta moc nezbylo :(

Vloženo
ja si to tady oddelam a cistiti budu az vecer ;)

já sice nedělám,ale musím dnes brzy zalehnout...dneska sem spal 3 hodky tak abych byl čilej na besidku :D :D

Vloženo
ja si to tady oddelam a cistiti budu az vecer ;)

já sice nedělám,ale musím dnes brzy zalehnout...dneska sem spal 3 hodky tak abych byl čilej na besidku :D :D

a co vozidlo jak je na tom

Vloženo
:smich::smich::smich: tak ze az na vysocinu podlaha jo

:smich: woe top speed trhat nechci,hlavně abych dojel ;) ono to pujde ;) nejhorší je jezdit mesto a tomu se po cestě vyhýbame v klidu ;)

Vloženo
:smich: woe top speed trhat nechci,hlavně abych dojel ;) ono to pujde ;) nejhorší je jezdit mesto a tomu se po cestě vyhýbame v klidu ;)

tak musis mit dve auta...jedno do mesta a jedno mimo :smich::smich:

Vloženo

tak musis mit dve auta...jedno do mesta a jedno mimo :smich::smich:

No dobrá rada nad zlato

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...