baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Jj, nechám to tak, už jsem si objednal od Milotecu i novou masku a začnu to zase pomalu skládat... tak to bude ok sice nic moc ale zase mas o zabavu postarano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 tak to bude ok sice nic moc ale zase mas o zabavu postarano To víš, něčím se bavit musím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 tak to bude ok sice nic moc ale zase mas o zabavu postarano To víš, něčím se bavit musím... Kdo si hraje nezlobí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 To víš, něčím se bavit musím... tak to rozhodne...no kua to je pech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 tak to rozhodne...no kua to je pech Njn, včera jsem byl teda nasranej fest, dneska už mám všechno vyřízený (benga, odtahovka, pojišťovna) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Njn, včera jsem byl teda nasranej fest, dneska už mám všechno vyřízený (benga, odtahovka, pojišťovna) hmm...hlavni ze motor je v pohode...ale vse okolo asi na srac co...ja taky dnes rano videl bouracku taky zezadu do avie a z toho auta moc nezbylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 hlavni je kluci abyste zaplatili poplatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Jdu něco tvořit, zatial čao a zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 hlavni je kluci abyste zaplatili poplatky mrdat pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Jdu něco tvořit, zatial čao a zítra tak zatim a hodne stesti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Čao bejci...prolítnu dám si obídek a letím trochu pucovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 hlavni je kluci abyste zaplatili poplatky mrdat pane mrdat kilo na klubovej ucet...tak neser...ja to ze svyho sponzorovat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Čao bejci...prolítnu dám si obídek a letím trochu pucovat ja si to tady oddelam a cistiti budu az vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ja si to tady oddelam a cistiti budu az vecer já sice nedělám,ale musím dnes brzy zalehnout...dneska sem spal 3 hodky tak abych byl čilej na besidku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 ja si to tady oddelam a cistiti budu az vecer já sice nedělám,ale musím dnes brzy zalehnout...dneska sem spal 3 hodky tak abych byl čilej na besidku :D a co vozidlo jak je na tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 a co vozidlo jak je na tom mrdat - musí to odjet...pak to rozeberem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 mrdat - musí to odjet...pak to rozeberem tak ze az na vysocinu podlaha jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 tak ze az na vysocinu podlaha jo woe top speed trhat nechci,hlavně abych dojel ono to pujde nejhorší je jezdit mesto a tomu se po cestě vyhýbame v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 woe top speed trhat nechci,hlavně abych dojel ono to pujde nejhorší je jezdit mesto a tomu se po cestě vyhýbame v klidu tak musis mit dve auta...jedno do mesta a jedno mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 tak musis mit dve auta...jedno do mesta a jedno mimo jééén si dělej prdel woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 woe top speed trhat nechci,hlavně abych dojel ono to pujde nejhorší je jezdit mesto a tomu se po cestě vyhýbame v klidu tak musis mit dve auta...jedno do mesta a jedno mimo No dobrá rada nad zlato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Nazdar Jiříku. Jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Nazdar Jiříku. Jak je? zdar péto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Nazdar Jiříku. Jak je? zdar péto Bídáku, jakto, že nejedeš zítra? Já se těšil jak pokecáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 jééén si dělej prdel woe bych si nedovolil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky