Petr81 Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Beru všechno. Díky neni zac No fakt ne. Zatím nic nedorazilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Bobík zadnou dietu nedrzi a jinak mas goood idea krmit me 5x dene....... ......no táááák sup..... nez tebe krmit, to radeji to dam detem do somalska ale hlad uz mam, ale hladit si ho nebudu........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Beru všechno. Díky neni zac No fakt ne. Zatím nic nedorazilo uz ti to posilam, pardon, ppl nestiha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 medovnik uz neni Sakra zase pozdě a takhle je to dycky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Sakra zase pozdě a takhle je to dycky. se musis naucit chodit driv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Mám teď 2dny volňáska, čekají mně nějaké zahradnické práce doma a chuť do toho mi jaksik schází, tak přemýšlím, jak se tomu vyhnout Poľnohospodárske práce sa odkladajů na něurčito z dôvodou něpriazně počasia Dobrý mírně upršený den přeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Sakra zase pozdě a takhle je to dycky. se musis naucit chodit driv Se ti lehce řekne když mě furt zdržujou prací. tady mi ani 1,8T nepomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Se ti lehce řekne když mě furt zdržujou prací. tady mi ani 1,8T nepomůže. njn, pak leda zmenit sefa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Dobrý mírně upršený den přeji Zdar páne hostinský, měl by ste se víc otáčet je tu žízeň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Dobrý mírně upršený den přeji tu je sucho a pod mrackem, zatim ani kapka nespadla zdraviiiim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 njn, pak leda zmenit sefa o néé toho bych nedal, mám naprosto suprovýho šéfa, bohužel mi mohou přidělovat práci i jiní a ty sou trošičku OUT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 o néé toho bych nedal, mám naprosto suprovýho šéfa, bohužel mi mohou přidělovat práci i jiní a ty sou trošičku OUT. pak leda vymenit ty ostatni a nebo si pockat az bude dalsi zakuskova seance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Dobrý mírně upršený den přeji Zdar páne hostinský, měl by ste se víc otáčet je tu žízeň. Už to valí, už to fičí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 o néé toho bych nedal, mám naprosto suprovýho šéfa, bohužel mi mohou přidělovat práci i jiní a ty sou trošičku OUT. pak leda vymenit ty ostatni a nebo si pockat az bude dalsi zakuskova seance Holt musím být ve střehu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Dobrý mírně upršený den přeji Zdar páne hostinský, měl by ste se víc otáčet je tu žízeň. Už to valí, už to fičí Tak tak, hlavně pan bobík si tu stěžoval na obsluhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Aááá pan více presidento se nám vzbudil, přejeme hezký dobrý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tak tak, hlavně pan bobík si tu stěžoval na obsluhu. pan bobik ne ne, to je obycejny mladenec 4 procentni a ten si stezuje neustale na vse - njn, udel vecne nespokojenych lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Dobrý mírně upršený den přeji tu je sucho a pod mrackem, zatim ani kapka nespadla zdraviiiim Nu zdá se, že i zde to už přestalo... Ahoj Kačko, všechno nej nej k narozkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Nu zdá se, že i zde to už přestalo...Ahoj Kačko, všechno nej nej k narozkám dekuji tu to zas vypada, ze zanedlouho zacne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Stránka č. 500, to je důvod k oslavě pro všechny né Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Zdar jak sviňa plantážníci... Dneska jsem si nějak přispal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tak tak, hlavně pan bobík si tu stěžoval na obsluhu. pan bobik ne ne, to je obycejny mladenec 4 procentni a ten si stezuje neustale na vse - njn, udel vecne nespokojenych lidi ta mala drza holka, Cácorka.... červená Karkulka .... dostala uz jednou 25. na holou ........tak budeme asi opakovat........ ja nésu 4% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Zdar jak sviňa plantážníci... Dneska jsem si nějak přispal... zdarec spidi no hlavne ze ses probudil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ta mala drza holka, Cácorka.... červená Karkulka .... dostala uz jednou 25. na holou ........tak budeme asi opakovat........ ja nésu 4% na holou ale jen na papire - kua nemuzu najit kablik k propojeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ta mala drza holka, Cácorka.... červená Karkulka .... dostala uz jednou 25. na holou ........tak budeme asi opakovat........ ja nésu 4% na holou ale jen na papire - kua nemuzu najit kablik k propojeni tak hledej a par opravdovych bylo take....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky