Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Dastys s pidou to uklidi...... ti dva spis opak... ale dneska aspon jeden pomuze ale jeste o tom nevi Tak to vidim ze bude pomáhat pejsek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 vsimavej ale pravou cikitu - nahrazky ja nechcu Chceš origo z Francie, ta bude přímo z Marseilskýho přístavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 to mu udelas óóhromnou radost...... to ja delam kazdemu a stale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Chceš origo z Francie, ta bude přímo z Marseilskýho přístavu... tak francouze bych si aj nechala libit pokud by to slo, tak budu tvym dluznikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 to mu udelas óóhromnou radost...... to ja delam kazdemu a stale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 tak francouze bych si aj nechala libit pokud by to slo, tak budu tvym dluznikem Tak já něco vyberu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tak to vidim ze bude pomáhat pejsek. jo, ten teda urcite heh, dneska dostal zdravou snidani - redkvicky, ale sezral vsechny a jak mu chutnaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tak já něco vyberu... ale spravny tvar, delku a sirku - proste tak akorat mnam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 vsimavej ale pravou cikitu - nahrazky ja nechcu Chceš origo z Francie, ta bude přímo z Marseilskýho přístavu... chicquita nebo banán, dyk je to jedno nesmíte se tak dívat na reklamy v TV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Tak to vidim ze bude pomáhat pejsek. jo, ten teda urcite heh, dneska dostal zdravou snidani - redkvicky, ale sezral vsechny a jak mu chutnaly cha, tak to si bude pekne odfukovat...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ale spravny tvar, delku a sirku - proste tak akorat mnam Samože, akorát s tím pak musíme jít do Tvýho auťula... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 vsimavej ale pravou cikitu - nahrazky ja nechcu Chceš origo z Francie, ta bude přímo z Marseilskýho přístavu... chicquita nebo banán, dyk je to jedno nesmíte se tak dívat na reklamy v TV o.k. o.b. i pro mne nejlepsi zpusob jak zacit s tampony........ to tam bylo taky....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 chicquita nebo banán, dyk je to jedno nesmíte se tak dívat na reklamy v TV čikita je ale proste kvalita 1A skoro jak boze, nepoustejte sem fabiaky Octavie je cikita a fabie je banan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Samože, akorát s tím pak musíme jít do Tvýho auťula... v tvem misto nebude?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 chicquita nebo banán, dyk je to jedno nesmíte se tak dívat na reklamy v TV No já když pokaždé potkám Lenu Záhorskou z BB, tak má na sobě žlutý tričko s logem čikity, ale má tam napsaný Nikita... Asi nemá jiný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 chicquita nebo banán, dyk je to jedno nesmíte se tak dívat na reklamy v TV čikita je ale proste kvalita 1A skoro jak boze, nepoustejte sem fabiaky Octavie je cikita a fabie je banan uz jsem ti to vysvetloval jednou Velky vuz na obloze - Fabia (Bobík nebo taky prďka) Maly vuz na obloze - Octavia () Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Přistálo mi na talíř pečené kuře s bramborovou kaší, jdu se s ním trošku pohrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 v tvem misto nebude?? Já nemám černý fólie a neĺubim čumilové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Samože, akorát s tím pak musíme jít do Tvýho auťula... v tvem misto nebude?? ty uz mas pry luzkovou upravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Přistálo mi na talíř pečené kuře s bramborovou kaší, jdu se s ním trošku pohrát neubliz mu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 uz jsem ti to vysvetloval jednouVelky vuz na obloze - Fabia (Bobík nebo taky prďka) Maly vuz na obloze - Octavia () si vynahrazujes na nebi to co je na zemi obracene, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Octavie je cikita a fabie je banan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Octavie je cikita a fabie je banan prrrrrrrrrr, at ti zaskočí...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Octavie je cikita a fabie je banan Přesně tak... :specool: :specool: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Já nemám černý fólie a neĺubim čumilové... jenze ja tam budu mit dve detske sedacky a dve sestrenky a k temu aj dve male deti, tak to je tedy posadka o peti clenech - jeden dospelak a ctyri detske duse PS: poresime na miste Spidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky