Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 jinak jsem Vam promazal ten spamm v Poruchy, závady + servis (Garny a MartinRS), ale nikde jinde nemuzu, tak to musi jini.... to brzo
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 2 bob: dostane zas a znova - neznam duvod proc bych mela slibil jsem ti za pouzivani toho jednoho sluvka...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 jinak jsem Vam promazal ten spamm v Poruchy, závady + servis (Garny a MartinRS), ale nikde jinde nemuzu, tak to musi jini.... to brzo Ale aspoň něco, to se cení...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 jinak jsem Vam promazal ten spamm v Poruchy, závady + servis (Garny a MartinRS), ale nikde jinde nemuzu, tak to musi jini.... to brzo pac se tam asi spis nejakym omylem dostaly prava i pro me...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 slibil jsem ti za pouzivani toho jednoho sluvka... jo ale to bylo na uchylackym foru - tady na to se*u, proste to nevidim jako duvod a tecka. tak si to tam nejak predelej, bo ja nejsem placaci panak.
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 jinak jsem Vam promazal ten spamm v Poruchy, závady + servis (Garny a MartinRS), ale nikde jinde nemuzu, tak to musi jini.... to brzo Ale aspoň něco, to se cení... mohu vycenit zuby.......
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 Ale aspoň něco, to se cení... mno jo, ale taky to dalo praci nez tady nekdo do sekce OC vlezl se nekdo musel pripomenout
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 mno jo, ale taky to dalo praci nez tady nekdo do sekce OC vlezl se nekdo musel pripomenout Njn, OC je, co se vedení týče, na draka...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 slibil jsem ti za pouzivani toho jednoho sluvka... jo ale to bylo na uchylackym foru - tady na to se*u, proste to nevidim jako duvod a tecka. tak si to tam nejak predelej, bo ja nejsem placaci panak. to plati pro furt, ne jen na jinem foru.....
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 Njn, OC je, co se vedení týče, na draka... sak sem na to upozornila, ze pan vrchni nejvyssi se ani neprihlasuje a ostatni tedy baurak je na dovolene a chjetjov co ma prava tady vubec nechodi
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 mno jo, ale taky to dalo praci nez tady nekdo do sekce OC vlezl se nekdo musel pripomenout Njn, OC je, co se vedení týče, na draka... neudelas nic...... chtelo by to u vas vic moderatoru....
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 to plati pro furt, ne jen na jinem foru..... si na to dam bacha, ale uz etn cerveny svetr nedavej na sebe.
Petr81 Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 nema jak a ani proc....... jinak co je to za honice tady? Já sem první od konce
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 sak sem na to upozornila, ze pan vrchni nejvyssi se ani neprihlasuje a ostatni tedy baurak je na dovolene a chjetjov co ma prava tady vubec nechodi Svatá pravda, zrak mi plane... Probereme v sobotu...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 to plati pro furt, ne jen na jinem foru..... si na to dam bacha, ale uz etn cerveny svetr nedavej na sebe. njn
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 Svatá pravda, zrak mi plane...Probereme v sobotu... zajiste
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 nema jak a ani proc....... jinak co je to za honice tady? Já sem první od konce nemusi prset, jen kdyz kape.......
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 nemusi prset, jen kdyz kape....... kap kap a je ti dobre, ze
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 njn dekujiii ja take dekuji, kdyz uz se nebude "tamto" pouzivat a rikat......
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 ja take dekuji, kdyz uz se nebude "tamto" pouzivat a rikat...... 4 procenta jsou hold slozite priznavat
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 nemusi prset, jen kdyz kape....... Což mi připomíná že venku leje jako kráva a tak doufám, že se to do soboty vyprší...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 nemusi prset, jen kdyz kape....... kap kap a je ti dobre, ze po kapka po kapkach poznavam kapavku.......... to je uz zase moc........
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Vloženo 3. Srpen 2006 ja take dekuji, kdyz uz se nebude "tamto" pouzivat a rikat...... 4 procenta jsou hold slozite priznavat ze ja ten podpis zase vratim.......ty ty ty, pozornicek na tebe neni co priznavat.....
Doporučené příspěvky