Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 jinak jsem Vam promazal ten spamm v Poruchy, závady + servis (Garny a MartinRS), ale nikde jinde nemuzu, tak to musi jini.... to brzo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 2 bob: dostane zas a znova - neznam duvod proc bych mela slibil jsem ti za pouzivani toho jednoho sluvka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 jinak jsem Vam promazal ten spamm v Poruchy, závady + servis (Garny a MartinRS), ale nikde jinde nemuzu, tak to musi jini.... to brzo Ale aspoň něco, to se cení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 jinak jsem Vam promazal ten spamm v Poruchy, závady + servis (Garny a MartinRS), ale nikde jinde nemuzu, tak to musi jini.... to brzo pac se tam asi spis nejakym omylem dostaly prava i pro me... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 slibil jsem ti za pouzivani toho jednoho sluvka... jo ale to bylo na uchylackym foru - tady na to se*u, proste to nevidim jako duvod a tecka. tak si to tam nejak predelej, bo ja nejsem placaci panak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 jinak jsem Vam promazal ten spamm v Poruchy, závady + servis (Garny a MartinRS), ale nikde jinde nemuzu, tak to musi jini.... to brzo Ale aspoň něco, to se cení... mohu vycenit zuby....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Ale aspoň něco, to se cení... mno jo, ale taky to dalo praci nez tady nekdo do sekce OC vlezl se nekdo musel pripomenout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 mno jo, ale taky to dalo praci nez tady nekdo do sekce OC vlezl se nekdo musel pripomenout Njn, OC je, co se vedení týče, na draka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 slibil jsem ti za pouzivani toho jednoho sluvka... jo ale to bylo na uchylackym foru - tady na to se*u, proste to nevidim jako duvod a tecka. tak si to tam nejak predelej, bo ja nejsem placaci panak. to plati pro furt, ne jen na jinem foru..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Njn, OC je, co se vedení týče, na draka... sak sem na to upozornila, ze pan vrchni nejvyssi se ani neprihlasuje a ostatni tedy baurak je na dovolene a chjetjov co ma prava tady vubec nechodi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 mno jo, ale taky to dalo praci nez tady nekdo do sekce OC vlezl se nekdo musel pripomenout Njn, OC je, co se vedení týče, na draka... neudelas nic...... chtelo by to u vas vic moderatoru.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 to plati pro furt, ne jen na jinem foru..... si na to dam bacha, ale uz etn cerveny svetr nedavej na sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 nema jak a ani proc....... jinak co je to za honice tady? Já sem první od konce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 sak sem na to upozornila, ze pan vrchni nejvyssi se ani neprihlasuje a ostatni tedy baurak je na dovolene a chjetjov co ma prava tady vubec nechodi Svatá pravda, zrak mi plane... Probereme v sobotu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 to plati pro furt, ne jen na jinem foru..... si na to dam bacha, ale uz etn cerveny svetr nedavej na sebe. njn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Svatá pravda, zrak mi plane...Probereme v sobotu... zajiste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 nema jak a ani proc....... jinak co je to za honice tady? Já sem první od konce nemusi prset, jen kdyz kape....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Já sem první od konce ja naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 njn dekujiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 nemusi prset, jen kdyz kape....... kap kap a je ti dobre, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 njn dekujiii ja take dekuji, kdyz uz se nebude "tamto" pouzivat a rikat...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ja take dekuji, kdyz uz se nebude "tamto" pouzivat a rikat...... 4 procenta jsou hold slozite priznavat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 nemusi prset, jen kdyz kape....... Což mi připomíná že venku leje jako kráva a tak doufám, že se to do soboty vyprší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 nemusi prset, jen kdyz kape....... kap kap a je ti dobre, ze po kapka po kapkach poznavam kapavku.......... to je uz zase moc........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ja take dekuji, kdyz uz se nebude "tamto" pouzivat a rikat...... 4 procenta jsou hold slozite priznavat ze ja ten podpis zase vratim.......ty ty ty, pozornicek na tebe neni co priznavat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky