Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 stribrnej sedan, chrómovy klicky, karbónový misky.....karbón vicko na nadrzi.......kridlo.....jedina fajn tam byla maska......jinak vse tuzing......jo a znacky V//RS..... Já měl v práci služební stříbrnej kombík a taky to bylo votuzidlo jak bejk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 tak ted me potesila ma matinka vcera jsem jednoho 23 leteho klucinu na jeho pozdrav ahoj odsekla dobry den a ten z toho nemohl spat jak ja to delam?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ty kola tomu proste sedi uplne nejvic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ten kombajn je jeste relativne v pohode, jsou mnohem horsi vozidla...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ten kombajn je jeste relativne v pohode, jsou mnohem horsi vozidla...... Jj, kolikrát potkávám na silnici neskutečný monstra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ten kombajn je jeste relativne v pohode, jsou mnohem horsi vozidla...... Jj, kolikrát potkávám na silnici neskutečný monstra... spousta jich je i v klubech.....pšt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 spousta jich je i v klubech.....pšt.... No já bych řekl, že i převažujou... ...PŠT...!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 No já bych řekl, že i převažujou... ...PŠT...!!!!! pst, ale my tam nepatrime, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 to me tehda nastavala ta oktavka ve slusovicich - nevim spidi jestli si ji postrehnul, ale byla barva jak ma baurak a mela sileny svetla v narazniku - z toho me bylo hooodne zle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 pst, ale my tam nepatrime, ze Napiš mi, co všechno máš od teho Miloteku a já Ti napíšu, jestli jo nebo ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Napiš mi, co všechno máš od teho Miloteku a já Ti napíšu, jestli jo nebo ne... jen predek maska a vyplne do faceliftoveho narazniku, ale vse v laku nicmene bude zmena jen nevim kdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 jen predek maska a vyplne do faceliftoveho narazniku, ale vse v laku nicmene bude zmena jen nevim kdy Tak to je v normě... Já mám taky 2 věci - masku a nerez kroužky kolem přístrojů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 spousta jich je i v klubech.....pšt.... No já bych řekl, že i převažujou... ...PŠT...!!!!! uhodil jsi hrebicek na hlavicku..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 jen predek maska a vyplne do faceliftoveho narazniku, ale vse v laku nicmene bude zmena jen nevim kdy Tak to je v normě... Já mám taky 2 věci - masku a nerez kroužky kolem přístrojů... a ja mam koncofku vejfucku...... ....... to je tuzing, lae sem linej to sundat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 a ja mam koncofku vejfucku...... .......to je tuzing, lae sem linej to sundat.... jakou máš, tu "falešnou"...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 a ja mam koncofku vejfucku...... .......to je tuzing, lae sem linej to sundat.... jakou máš, tu "falešnou"...? http://forum.skodahome.cz/index.php?act=At...=post&id=233926 bingo...... .....ale pujde co nejdriv dolu, jen sem linej se ohnout a sundat ji..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 bingo...... .....ale pujde co nejdriv dolu, jen sem linej se ohnout a sundat ji..... Potřeba navařit pořádnej kus nerezu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 bingo...... .....ale pujde co nejdriv dolu, jen sem linej se ohnout a sundat ji..... jeziiiisku na kriiizku tfuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 bingo...... .....ale pujde co nejdriv dolu, jen sem linej se ohnout a sundat ji..... Potřeba navařit pořádnej kus nerezu... mate to mit tak jak Andilek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 bingo...... .....ale pujde co nejdriv dolu, jen sem linej se ohnout a sundat ji..... Potřeba navařit pořádnej kus nerezu... chtelo by to..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 mate to mit tak jak Andilek Jj, nebo jak Spíďák, že...?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 bingo...... .....ale pujde co nejdriv dolu, jen sem linej se ohnout a sundat ji..... Potřeba navařit pořádnej kus nerezu... mate to mit tak jak Andilek njn, kazdej si to nemuze zaridit jako ty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 mate to mit tak jak Andilek Jj, nebo jak Spíďák, že...?! i tak je to mozne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 njn, kazdej si to nemuze zaridit jako ty.... to ja ne, to ono samo ale zas na druhou stranu - je to tisickrat lepsi jak na vzhled tak na sluch nezli serie pro 1.8 20V T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 njn, kazdej si to nemuze zaridit jako ty.... to ja ne, to ono samo ale zas na druhou stranu - je to tisickrat lepsi jak na vzhled tak na sluch nezli serie pro 1.8 20V T to jo, ale samo o sobe to ma zvucek peknej, hlavne turbiko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky