Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 to jo, ale samo o sobe to ma zvucek peknej, hlavne turbiko.... Jj, mohu potvrdit, na posledním srazíku ve slušovicích jsem byl na příposlechu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 to jo, ale samo o sobe to ma zvucek peknej, hlavne turbiko.... jj, tak kdyz uz nejsem videt tak at kazdy vi ze aspon jedu, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Jj, mohu potvrdit, na posledním srazíku ve slušovicích jsem byl na příposlechu... to jo, ale pak si mi nekam utekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 to jo, ale samo o sobe to ma zvucek peknej, hlavne turbiko.... jj, tak kdyz uz nejsem videt tak at kazdy vi ze aspon jedu, ze tjn, ted uz ale stejne nejsi videt..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 tjn, ted uz ale stejne nejsi videt..... bo su na morave, ze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 to jo, ale pak si mi nekam utekl Já jsem spěchal za kolegou komárem, aby mi neujel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Já jsem spěchal za kolegou komárem, aby mi neujel... a to prcek se tak desne tesil na strejdu Spidiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 tjn, ted uz ale stejne nejsi videt..... bo su na morave, ze ha, tak to jo no......... a tak daleko nevidim....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ha, tak to jo no......... a tak daleko nevidim....... ti ani ty tvoje dioptrie nepomuzou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ha, tak to jo no......... a tak daleko nevidim....... ti ani ty tvoje dioptrie nepomuzou ani tvoje...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Já jsem spěchal za kolegou komárem, aby mi neujel... a to prcek se tak desne tesil na strejdu Spidiho aby mohl nohy podupat...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ani tvoje...... ja je nemam dioptricke zas tak, jen na rizeni bobe, ale to uz sem ti snad stokrat rikala navic ja te videt vubec nemusim, bo me staci cist tu ty tvoje blaboly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 aby mohl nohy podupat...... ale ne, se me ptal, kdo nas to zastavil, taks em rekla ze spidi a on ze chce za strejdou spidim, nicmene pak si nasel tetu dytus a tu sledoval jak spion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 a to prcek se tak desne tesil na strejdu Spidiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ani tvoje...... ja je nemam dioptricke zas tak, jen na rizeni bobe, ale to uz sem ti snad stokrat rikala navic ja te videt vubec nemusim, bo me staci cist tu ty tvoje blaboly se nevykrucuj.... blabolu je dnes uz az moc..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 a to prcek se tak desne tesil na strejdu Spidiho neboooj, tomu se stejne nevyhnes, bo v sobotu jede se mnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 aby mohl nohy podupat...... ale ne, se me ptal, kdo nas to zastavil, taks em rekla ze spidi a on ze chce za strejdou spidim, nicmene pak si nasel tetu dytus a tu sledoval jak spion je to chlap...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ste to tady pekne pocmarali, to nez clovek preslabikuje, to je hrůůza. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 se nevykrucuj.... blabolu je dnes uz az moc..... a dneska to ma celkem aj nejaky smysl, ne jak uchylaci - moje tema tam upadne v zapomeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ste to tady pekne pocmarali, to nez clovek preslabikuje, to je hrůůza. kdyz tu clovek nepise, tak se vam to nelibi, kdyz uz tu neco sesmoli, tak zas neumite cist, toz co tu mame delat?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 neboooj, tomu se stejne nevyhnes, bo v sobotu jede se mnou No právě jsem Ti chtěl napsat, že mu to příště vynahradím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 se nevykrucuj.... blabolu je dnes uz az moc..... a dneska to ma celkem aj nejaky smysl, ne jak uchylaci - moje tema tam upadne v zapomeni dnes je to jakz takz "normal", ale stejne je to spamm ale tvoje tema tam, to se trochu zvrtlo, ale nas cil se povedl 130 stranek za 5 dni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ste to tady pekne pocmarali, to nez clovek preslabikuje, to je hrůůza. slabiky tvori slova, slova vety....... ale je jich uz trochu moc....... asi Vam popreju dobrou noc..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 dnes je to jakz takz "normal", ale stejne je to spamm ale tvoje tema tam, to se trochu zvrtlo, ale nas cil se povedl 130 stranek za 5 dni? ale dalo to praci tady v hospode se ten spamm nejak nechyta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 kdyz tu clovek nepise, tak se vam to nelibi, kdyz uz tu neco sesmoli, tak zas neumite cist, toz co tu mame delat?? Ale dnes se mi to tady taky moc nelíbí, samej tuzing a Milotek a ouchylárna žádná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky