Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 No právě jsem Ti chtěl napsat, že mu to příště vynahradím... no ja si pockam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 dnes je to jakz takz "normal", ale stejne je to spamm ale tvoje tema tam, to se trochu zvrtlo, ale nas cil se povedl 130 stranek za 5 dni? ale dalo to praci tady v hospode se ten spamm nejak nechyta no radeji to ani nebudeme zkouset jako tam..... ale povedlo se nam to....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Ale dnes se mi to tady taky moc nelíbí, samej tuzing a Milotek a ouchylárna žádná... toz cikita tu byla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 ste to tady pekne pocmarali, to nez clovek preslabikuje, to je hrůůza. kdyz tu clovek nepise, tak se vam to nelibi, kdyz uz tu neco sesmoli, tak zas neumite cist, toz co tu mame delat?? Já jen říkám, že je to dlouhý, bohužel se dneska špatně schovávám před prací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Ale dnes se mi to tady taky moc nelíbí, samej tuzing a Milotek a ouchylárna žádná... toz cikita tu byla napis Cikitovi SZ a uvidime ten banání tanec ........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 toz cikita tu byla To bylo slabý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 napis Cikitovi SZ a uvidime ten banání tanec ........ cikita by nas tu za to zjebal, ze tu robime ostudu to neee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 napis Cikitovi SZ a uvidime ten banání tanec ........ cikita by nas tu za to zjebal, ze tu robime ostudu to neee no fotecku tu mel peknou....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 To bylo slabý... toz kazdy den neni posviceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 toz kazdy den neni posviceni Hmm, co se dá dělat, tak si budeme asi povídal o květinkách a o zvířátkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 mějte se a mejte se...... Cagooooooooooooo...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Hmm, co se dá dělat, tak si budeme asi povídal o květinkách a o zvířátkách... to uz nechavam na vas, bo do pul hodky mizim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Hmm, co se dá dělat, tak si budeme asi povídal o květinkách a o zvířátkách... to uz nechavam na vas, bo do pul hodky mizim tak to bude one mann show.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 tak to bude one mann show.... jen bacha aby to tady nekdo nesmazal - uchylaci jsou vsude pritomni, jen pravomoce jim tu chybi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Já půjdy záhy tady do háje, teda do Francúzska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Já půjdy záhy tady do háje, teda do Francúzska... toz tam pozdravuj a v sobotu pokecame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 toz tam pozdravuj a v sobotu pokecame Samože vyřídím, občas se tam povede i pěkná fotka, tady mám tu zmiňovanou Eiffelovku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Samože vyřídím, občas se tam povede i pěkná fotka, tady mám tu zmiňovanou Eiffelovku... pekne pozadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 toz tam pozdravuj a v sobotu pokecame Samože vyřídím, občas se tam povede i pěkná fotka, tady mám tu zmiňovanou Eiffelovku... chlape ty máš na to focení talent. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 chlape ty máš na to focení talent. Děkuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 mno nic, utikam. mejte se fajn a spidi tobe at ta cesta rychle utece paaaaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 mno nic, utikam. mejte se fajn a spidi tobe at ta cesta rychle utece paaaaa nazdárek, měj se a zase někdy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 mno nic, utikam. mejte se fajn a spidi tobe at ta cesta rychle utece paaaaa Papapa Katy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Koukám že dneska jste se činili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 3. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2006 Koukám že dneska jste se činili Tak tak hlavně někteří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky