Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 brej den panstvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 nazdárek! Vidíte všichni můj nový bobrázek?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 nazdárek! Vidíte všichni můj nový bobrázek?! vidime - hezke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Dobrý páteční ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 ahoj Petulko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Katka: Sháníš sponzora a co??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 ja teda nevidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Nevíte jaký má být zítra počasí? Kolik lidí už cuklo od zítřejšího Přerova? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 ja teda nevidim Jak to že nevidíš, mám na mysli novýho avatara... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Katka: Sháníš sponzora a co??? čikitu na orál pokud pojedes prerov, tak pochopis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Nevíte jaký má být zítra počasí? Kolik lidí už cuklo od zítřejšího Přerova? ma byt trosku pod mrakem a cuklo - cosbos psal ze nejede... a brnaci co se snazi o sraz v brne asik taky to vzdaji pro neprizen... jak jsi na tom ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 No já se pořád na ten sraz těším, chtěl bych jet, ale taky budu muset investovat hodně do benálu a pokud by mělo celej den hustě pršet, jak tomu bylo na Vyškově, tak na srazu stejně skoro nikdo nebyl, sprinty byly taky o ničem... je to těžký no. Ale pokud bude jenom trochu slušně tak jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Katka: Sháníš sponzora a co??? čikitu na orál pokud pojedes prerov, tak pochopis V Přerově mi to vysvětlíš jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 ahoj Petulko Ahoj Kačenko. Jak se máme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 No já se pořád na ten sraz těším, chtěl bych jet, ale taky budu muset investovat hodně do benálu a pokud by mělo celej den hustě pršet, jak tomu bylo na Vyškově, tak na srazu stejně skoro nikdo nebyl, sprinty byly taky o ničem... je to těžký no.Ale pokud bude jenom trochu slušně tak jedu to ja taky budu investovat do benalu, tez to nemam za rohem... pres den ma byt asi takto: V sobotu bude převážně oblačno, přeháňky nebo občasný déšť. Noční teploty 13 až 9 °C. Denní teploty 18 až 22 °C. Západní až severozápadní vítr 3 až 6 m/s. takze cely den by chcat nemelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 V Přerově mi to vysvětlíš jo? kdyz ti nebude vadit ze pujdes do trojky, tedy s cikitou do ctverky, tak vzadny problem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Ahoj Kačenko. Jak se máme? nic moc ale zvladam... jak u tebe?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Kurňa, to abych si vzal zimní bundu A jak jsem viděl fotky jakýhosi leséka, tam stát nebudeme že ne? Moje autí má rádo pouze asfalt... Zrovna dneska jsem zaparkoval na polnačce, kde jsem se pak potřeboval vyhrabat ven a mám celý auto od bahna, ani nevíš jak jsem nadával, takže budu muset ještě celej večer leštit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Ahoj Kačenko. Jak se máme? nic moc ale zvladam... jak u tebe?? Ale jo,jde to. Ale už to bylo i lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Uz ho vidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Uz ho vidim sláva! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 V Přerově mi to vysvětlíš jo? kdyz ti nebude vadit ze pujdes do trojky, tedy s cikitou do ctverky, tak vzadny problem Nevadí v pohodě, jenom se ještě zeptám přítelkyně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Kurňa, to abych si vzal zimní bundu A jak jsem viděl fotky jakýhosi leséka, tam stát nebudeme že ne? Moje autí má rádo pouze asfalt... Zrovna dneska jsem zaparkoval na polnačce, kde jsem se pak potřeboval vyhrabat ven a mám celý auto od bahna, ani nevíš jak jsem nadával, takže budu muset ještě celej večer leštit... ja taky vecer jdu mejt, ale nevim jestli to ma cenu, kdyz bude hnusne nicmene ja v pondeli vjela do pole a nejak me vrze naprava, takze neska se jeste na to kluci musi podivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 taky se chystam na RS look,mam uz v garazi narazniky,ale porad nejak nejsou penize na Lack. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Nevadí v pohodě, jenom se ještě zeptám přítelkyně.... berem aj petku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky