Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Ale jo,jde to. Ale už to bylo i lepší bylo bylo, ale snad aj nekdy bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 jinac zdar Kochtiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 taky se chystam na RS look,mam uz v garazi narazniky,ale porad nejak nejsou penize na Lack. Mě stál přední nárazník s lištou i s broušením a kytem a tím okolo 2000,- Což se dá ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 nicmene ja v pondeli vjela do pole a nejak me vrze naprava, takze neska se jeste na to kluci musi podivat do toho pole to bylo úmyslně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Nevadí v pohodě, jenom se ještě zeptám přítelkyně.... berem aj petku Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 do toho pole to bylo úmyslně? no jiste - sem si chtela usetrit 10 metru cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Hmm, já jsem chtěl zase lépe zaparkovat, ale nedošlo mi, že cesta je hliněná a že už dlouho prší....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Hmm, já jsem chtěl zase lépe zaparkovat, ale nedošlo mi, že cesta je hliněná a že už dlouho prší....... toz to ja jsem vcera v noci vyrazila na projizdku asi tri hodinovou po mokre ceste - hehe, jsem si uzila slalom, bo nam tu vsude poskakovaly zabicky a obcas jsem to mela aj s fontankou, bo ta voda se nemela uz kam vsakovat, tak nam to zustalo na ceste - auto je sice jak cunatko, ale bylo to fajn odreagovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Zdar lidi, Tak kdo teda jede ten Přerov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Hmm, já jsem chtěl zase lépe zaparkovat, ale nedošlo mi, že cesta je hliněná a že už dlouho prší....... toz to ja jsem vcera v noci vyrazila na projizdku asi tri hodinovou po mokre ceste - hehe, jsem si uzila slalom, bo nam tu vsude poskakovaly zabicky a obcas jsem to mela aj s fontankou, bo ta voda se nemela uz kam vsakovat, tak nam to zustalo na ceste - auto je sice jak cunatko, ale bylo to fajn odreagovani Ty se ale máš, takovýhle projížďky si dělat, to já se najezdím každej den z práce a do práce a už mě to pěkně neba, pořád ta stejná cesta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Zdar lidi, Tak kdo teda jede ten Přerov? Podle počasí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Ale jo,jde to. Ale už to bylo i lepší bylo bylo, ale snad aj nekdy bude TO určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Zdar lidi, Tak kdo teda jede ten Přerov? ja a ma posadka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Ale možná by se hodil malej seznámek a každej kdo se napíše, tak už musí povinně jet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Zdar lidi, Tak kdo teda jede ten Přerov? Podle počasí.... No nevim jestli zjistim rano v 6 jaký bude počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Ty se ale máš, takovýhle projížďky si dělat, to já se najezdím každej den z práce a do práce a už mě to pěkně neba, pořád ta stejná cesta... ono je to jen jednou za cas, ale strasne me to pomaha - aspon myslim na to jak mam ridit, abych do neceho nevjela a ty zabicky me totalne rozesmaly nez aby clovek sedel doma a myslel na to co ho trapi, tak j lepsi si procistit hlavinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Jinak to co máš teď na čumáku je o 110 procent lepší než to hrablo na ten sníh co si tam měl předtim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Ale možná by se hodil malej seznámek a každej kdo se napíše, tak už musí povinně jet! to nepomuze pokud nebudou padat kroupy, tak tam budu - holky se chteji podivat na auta, takze i pres neprizen pocasi hlasam 100% ucast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Ty se ale máš, takovýhle projížďky si dělat, to já se najezdím každej den z práce a do práce a už mě to pěkně neba, pořád ta stejná cesta... ono je to jen jednou za cas, ale strasne me to pomaha - aspon myslim na to jak mam ridit, abych do neceho nevjela a ty zabicky me totalne rozesmaly nez aby clovek sedel doma a myslel na to co ho trapi, tak j lepsi si procistit hlavinku to jo, naprosto s tebou souhlasím... A nebála jsi se policajtů? Nebo jsou to slušné projíždky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Jinak to co máš teď na čumáku je o 110 procent lepší než to hrablo na ten sníh co si tam měl předtim. Musím zkušeným okem odhadnout jaký bude počasí. Jinak děkuji za pochvalu.... ten původní nárazník, to byla ještě mladistvá nerozvážnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 ono je to jen jednou za cas, ale strasne me to pomaha - aspon myslim na to jak mam ridit, abych do neceho nevjela a ty zabicky me totalne rozesmaly nez aby clovek sedel doma a myslel na to co ho trapi, tak j lepsi si procistit hlavinku Tak tak občas taky takhel vyrazim v noci jezdit je to totální relax. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 já hlásím 90% účast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 ono je to jen jednou za cas, ale strasne me to pomaha - aspon myslim na to jak mam ridit, abych do neceho nevjela a ty zabicky me totalne rozesmaly nez aby clovek sedel doma a myslel na to co ho trapi, tak j lepsi si procistit hlavinku Tak tak občas taky takhel vyrazim v noci jezdit je to totální relax. Mě to občas taky po cestě na chatu když jedu sám. Je to dobrej relax akorát naposled jsem před krásným úsekem se zatáčkama dojel traktor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 to jo, naprosto s tebou souhlasím... A nebála jsi se policajtů? Nebo jsou to slušné projíždky? pany policajty jsem mela dvakrat za prdelkou, ale jezdim tyhle jizdy pomalu, rychlost nastane, az si uvedomim ze mam vztek na vsechno kolem a vcera jsem byla uz tak mimo, ze padesat v devadesatce je u me fakt umeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Mě to občas taky po cestě na chatu když jedu sám. Je to dobrej relax akorát naposled jsem před krásným úsekem se zatáčkama dojel traktor ja zas mela vcer nejakej bagr v useku kde je stavba - sem to otocila a jela jinudy bo za nim bylo bordelu tfuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky