kocht Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 jinac zdar Kochtiku Ahoj Prdelko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Ahoj Prdelko mame se jak pri patku?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 taky se chystam na RS look,mam uz v garazi narazniky,ale porad nejak nejsou penize na Lack. Mě stál přední nárazník s lištou i s broušením a kytem a tím okolo 2000,- Což se dá ne? Tak to se urcite da . ja potrebuju jeste do toh ty 3 mrizky a to je taky tak litr A zadni lack + lista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 taky se chystam na RS look,mam uz v garazi narazniky,ale porad nejak nejsou penize na Lack. Mě stál přední nárazník s lištou i s broušením a kytem a tím okolo 2000,- Což se dá ne? Tak to se urcite da . ja potrebuju jeste do toh ty 3 mrizky a to je taky tak litr A zadni lack + lista Hmm, výplň mě stála 1500,- to je pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Tak to se urcite da . ja potrebuju jeste do toh ty 3 mrizky a to je taky tak litr A zadni lack + lista Hmm, výplň mě stála 1500,- to je pravda Pánové, vždyť si s tím stačí trošku pohrát a mřížky se dají vyrobit . 2Kocht: Martine, zkusím se ti zeptat známýho jestli ještě umí zařídit lakýru - mě stál přední nárazník do laku 1000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 No já uvidim jestli vstanu, bo prijet tam ve 12 to uz je asi na prd. Jinak kolik u vás stojí benál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Nevíte co stojej ty lišty na Facelift nárazníky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Jinak kolik u vás stojí benál? 32,5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Nevíte co stojej ty lišty na Facelift nárazníky? Přední asi 300,- a zadní nejspíš taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Ahoj Prdelko mame se jak pri patku?? Docela fain . Dneska jedu s Misakem na hory do Krkonos,tak se uz docela tesim . A ted musim bezet......svolal jsem si meeting,tak bych tam asi nemel chybet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Docela fain . Dneska jedu s Misakem na hory do Krkonos,tak se uz docela tesim .A ted musim bezet......svolal jsem si meeting,tak bych tam asi nemel chybet no to by nebylo moc dobre zatim paa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Tak to se urcite da . ja potrebuju jeste do toh ty 3 mrizky a to je taky tak litr A zadni lack + lista Hmm, výplň mě stála 1500,- to je pravda Pánové, vždyť si s tím stačí trošku pohrát a mřížky se dají vyrobit . 2Kocht: Martine, zkusím se ti zeptat známýho jestli ještě umí zařídit lakýru - mě stál přední nárazník do laku 1000,- kdyz ja chci ty origo, nicmene ten znamej by se hodil .DIKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Jinak kolik u vás stojí benál? 32,5 Nic moc tak to můžu vpoklidu nabrat Full tank in Prag. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Nic moc tak to můžu vpoklidu nabrat Full tank in Prag. tak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Jinak kolik u vás stojí benál? 32,5 Nic moc tak to můžu vpoklidu nabrat Full tank in Prag. Brno - akce - benál 29,7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Jinak kolik u vás stojí benál? 32,5 Nic moc tak to můžu vpoklidu nabrat Full tank in Prag. Brno - akce - benál 29,7 U koho? Moje okta papa jen Benzinu, OMV, Shell a Agip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Brno - akce - benál 29,7 toz to je mozne, ale ja tankuji jedine shell, to aby me muj moturek lepe sel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Brno - akce - benál 29,7 toz to je mozne, ale ja tankuji jedine shell, to aby me muj moturek lepe sel aby spojka lepe šla....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Re mladeznici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Re mladeznici !!! Zdar Majkle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 cest mišul... ted se tu z okna koukam na decent havarii - vito a v jeho prdeli nakladak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Zdravim BENZINY !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 cest mišul... ted se tu z okna koukam na decent havarii - vito a v jeho prdeli nakladak Si delas srandu ? Nikde tu nevidim fotky .. uz tu maj byt ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Zdravim BENZINY !!!! a turbinky k temu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Si delas srandu ? Nikde tu nevidim fotky .. uz tu maj byt ;-) fotak doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky