Host MichalF Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 No to si ale jel predtim 100km za 5l/100km a pak tech 30 si jel 190 ;-) Ne, asi 2 km za 5 a pak nájezd na dálnici. Nafťáci nepapají Kdyz uz pak jedes rychle tak taky papaji ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 zdarec ve spolek Zdar mladezniku !!! Zdar stařešino Ještě máš hlad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 No to si ale jel predtim 100km za 5l/100km a pak tech 30 si jel 190 ;-) Ne, asi 2 km za 5 a pak nájezd na dálnici. Nafťáci nepapají A hlavne ... naftaci nepapaji ale ja PAPAT chci ... Jo HLAD mam stale ... cekam na kolegu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 zdarec ve spolek cest v práci v šest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 zdarec ve spolek cest v práci v šest To ani omylem ... to mam jeste pulnoc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 zdarec ve spolek zdarec zdar výletníku, tak kdy zase zavítáš na mikulovsko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 No to si ale jel predtim 100km za 5l/100km a pak tech 30 si jel 190 ;-) Ne, asi 2 km za 5 a pak nájezd na dálnici. Nafťáci nepapají Kdyz uz pak jedes rychle tak taky papaji ;-) Ale furt míň než benzíny. Taky to bya spotřeba o 2l větší než normálne Jinak se mějte, jdu se krmit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 zdarec ve spolek zdarec zdar výletníku, tak kdy zase zavítáš na mikulovsko Nevím, letos už ne.A příští rok dovolenou zatím neřeším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 zdarec ve spolek zdarec zdar výletníku, tak kdy zase zavítáš na mikulovsko Nevím, letos už ne.A příští rok dovolenou zatím neřeším ale zanedlouho začíná burčáková sezóna, to taky stojí za zvážení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 No to si ale jel predtim 100km za 5l/100km a pak tech 30 si jel 190 ;-) Ne, asi 2 km za 5 a pak nájezd na dálnici. Nafťáci nepapají Kdyz uz pak jedes rychle tak taky papaji ;-) Ale furt míň než benzíny. Taky to bya spotřeba o 2l větší než normálne Jinak se mějte, jdu se krmit JA CHCI TAKY HAM HAM !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 tak tady je ta vittova narazena prdel Jejky Liazkou na plocho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 JA CHCI TAKY HAM HAM !!! To už je tak zoufale opakované, že už tomu i začínám věřit Jdu se podívat, co žena kuchtí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 NEMAM TE RAD !!!! to si budu pamatovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 jdu taky jist Michale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 NEMAM TE RAD !!!! to si budu pamatovat To bys mela .. aspon mi nebudes priste delat chute ;-) ... uz sem po papani :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 NEMAM TE RAD !!!! to si budu pamatovat To bys mela .. aspon mi nebudes priste delat chute ;-) ... uz sem po papani :-) Já taky. Akorát doufám, že teď už nikdo nebude chtít abych něco dělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 To bys mela .. aspon mi nebudes priste delat chute ;-) ... uz sem po papani :-) budu, ted uz je to jedno kdyz me nemas rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 To bys mela .. aspon mi nebudes priste delat chute ;-) ... uz sem po papani :-) budu, ted uz je to jedno kdyz me nemas rad ;-) Ted uz Te rad mam kdyz sem napapanej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 NEMAM TE RAD !!!! to si budu pamatovat To bys mela .. aspon mi nebudes priste delat chute ;-) ... uz sem po papani :-) Já taky. Akorát doufám, že teď už nikdo nebude chtít abych něco dělal Moje slova !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 To bys mela .. aspon mi nebudes priste delat chute ;-) ... uz sem po papani :-) budu, ted uz je to jedno kdyz me nemas rad ;-) Ted uz Te rad mam kdyz sem napapanej :-) Tobě stačí málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 To bys mela .. aspon mi nebudes priste delat chute ;-) ... uz sem po papani :-) budu, ted uz je to jedno kdyz me nemas rad ;-) Ted uz Te rad mam kdyz sem napapanej :-) Tobě stačí málo Jojo ja sem skromnej ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 ;-) Ted uz Te rad mam kdyz sem napapanej :-) Tobě stačí málo Jojo ja sem skromnej ! s tim se nezertuje mily Mišánku... bud me mas rad aj s mejma mouchama a nebo nemas jinak kureci, vynikajici spiz s bramborem a tatarkou - mnaaaaaaaaaaaam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Jojo ja sem skromnej ! No jistě. Jako všichni tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 ;-) Ted uz Te rad mam kdyz sem napapanej :-) Tobě stačí málo Jojo ja sem skromnej ! s tim se nezertuje mily Mišánku... bud me mas rad aj s mejma mouchama a nebo nemas jinak kureci, vynikajici spiz s bramborem a tatarkou - mnaaaaaaaaaaaam Tak Te teda mam rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Tak Te teda mam rad no proto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky