Host MichalF Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Tak Te teda mam rad no proto Ale v tu chvili ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 No jistě. Jako všichni tady no jako my tri jsme velmi skromni, muzem soutezit kdo vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Ale v tu chvili ... Zlato, tak bud me mas rad a nebo nemas a to nastalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 dobré odpoledne všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 No jistě. Jako všichni tady no jako my tri jsme velmi skromni, muzem soutezit kdo vic No samozřejmě . Hele když vy se máte rádi tak já asi opustím lokál protože tu jsem navíc _bre_ _bre_ _bre_ _bre_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 dobré odpoledne všem Dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 dobré odpoledne všem Dobrý jak se máme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Ale v tu chvili ... Zlato, tak bud me mas rad a nebo nemas a to nastalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 No samozřejmě .Hele když vy se máte rádi tak já asi opustím lokál protože tu jsem navíc _bre_ _bre_ _bre_ _bre_ nejsi, ja vas mam vsechny rada, jen koukam, ze me vsici ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 zadr martas.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 dobré odpoledne všem Dobrý jak se máme? Jo, jde to. A ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 zadr martas.... Ahoj Kačko. jak se máme? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 No samozřejmě .Hele když vy se máte rádi tak já asi opustím lokál protože tu jsem navíc _bre_ _bre_ _bre_ _bre_ nejsi, ja vas mam vsechny rada, jen koukam, ze me vsici ne Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 zadr martas.... Ahoj Kačko. jak se máme? no cóment co ty?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Děkuju neni zac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 dobré odpoledne všem Dobrý jak se máme? Jo, jde to. A ty? celkem to jde až na to že budu do večera v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 zadr martas.... Ahoj Kačko. jak se máme? no cóment co ty?? ještě smrdět v práci až do večera a ve 2 ještě porada hruza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 zadr martas.... Ahoj Kačko. jak se máme? no cóment co ty?? ještě smrdět v práci až do večera a ve 2 ještě porada hruza No vidíš. A já začínám silně uvažovat, že půjdu domů. Tp zvládneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 zadr martas.... Ahoj Kačko. jak se máme? no cóment co ty?? ještě smrdět v práci až do večera a ve 2 ještě porada hruza No vidíš. A já začínám silně uvažovat, že půjdu domů. Tp zvládneš akorát že tu smrdím do večera celý týden a ještě zítra asi do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 toz sa tu mejte mooooc krasne, mizim si umyt auto, pak trosku pobyt na cerstvem vzdousku a vecer snad konecne trocha spanku.... pekny vikend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 toz sa tu mejte mooooc krasne, mizim si umyt auto, pak trosku pobyt na cerstvem vzdousku a vecer snad konecne trocha spanku.... pekny vikend Tobě taky. Měj se a opatruj se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 toz sa tu mejte mooooc krasne, mizim si umyt auto, pak trosku pobyt na cerstvem vzdousku a vecer snad konecne trocha spanku.... pekny vikend tobě taky Kačiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 toz sa tu mejte mooooc krasne, mizim si umyt auto, pak trosku pobyt na cerstvem vzdousku a vecer snad konecne trocha spanku.... pekny vikend Papa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Tobě taky. Měj se a opatruj se pozdravuj mi petulku paaa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 4. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2006 Tobě taky. Měj se a opatruj se pozdravuj mi petulku paaa Budu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky