Martan Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 u nás zatím ne.svítí sluníčko a je tam 20° Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 A co máš na práci do práce :<!--emo&:--><!--endemo--> Já se budu stěhovat z obýváku do kuchyně,jak začnou formule ,budu šít dodělat nějaký programy aby mohli dělat tak to jo to ti chválím jak neudělám tak nebudou turbíny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Já myslel, že kombinézu... Njn, tady leje taky... A proč kombinézu??? tož musím se taky ,když je horko trochu poodhalit,né?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Marťo co děláš za práci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 A proč kombinézu??? tož musím se taky ,když je horko trochu poodhalit,né?? No když budeš koukat na F1... To by Tě mohlo inspirovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Já myslel, že kombinézu... Njn, tady leje taky... A proč kombinézu??? tož musím se taky ,když je horko trochu poodhalit,né?? záleží jestli to horko ještě bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Marťo co děláš za práci? programátor CNC stroju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 A proč kombinézu??? tož musím se taky ,když je horko trochu poodhalit,né?? No když budeš koukat na F1... To by Tě mohlo inspirovat... nebudu kukat na F1 já dycynky na pohádku na ČT1 Marto,ale prý má být jěště hezky teda doufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 nebudu kukat na F1 já dycynky na pohádku na ČT1 Marto,ale prý má být jěště hezky teda doufám To to jóóóóó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Marťo co děláš za práci? programátor CNC stroju co je to za stroj? to víš jsem jen ženská nemůžu vědět všechno.ale když něco nevím tak se zeptám,nestydím se za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 nebudu kukat na F1 já dycynky na pohádku na ČT1 Marto,ale prý má být jěště hezky teda doufám To to jóóóóó... to to jóóóóóó Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 A proč kombinézu??? tož musím se taky ,když je horko trochu poodhalit,né?? No když budeš koukat na F1... To by Tě mohlo inspirovat... nebudu kukat na F1 já dycynky na pohádku na ČT1 Marto,ale prý má být jěště hezky teda doufám má ale neví se kdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 to to jóóóóóó Tam mělo být "...Tak to jóóóó..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Marťo co děláš za práci? programátor CNC stroju co je to za stroj? to víš jsem jen ženská nemůžu vědět všechno.ale když něco nevím tak se zeptám,nestydím se za to stroje řízené pomocí počítače, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 to to jóóóóóó Tam mělo být "...Tak to jóóóó..." vážně?? no na co ty zase myslíš když píšeš Marto děkují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 zase u nás leje jéééé a já chtěl jet do garage, to tady bude za chvilku Jinak Ahojky lidičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 no na co ty zase myslíš když píšeš Na to co včera večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Jinak Ahojky lidičky Zdar jak sviňa Bady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Ahoj Badysku Jak se máš?? V OV jěště neprší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 zase u nás leje jéééé a já chtěl jet do garage, to tady bude za chvilku Jinak Ahojky lidičky u nás už taky pomali začíná pršet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Zdar jak sviňa Bady... Zdar jak sviňa do Brna -_- -_- Přijed na HRNEC lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Zdar jak sviňa do Brna -_- -_- Přijed na HRNEC lol Já za 2 hodiny vyrážam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Ahoj Badysku Jak se máš?? V OV jěště neprší? Ahoj Ivanko, no zatím néé, sprchlo kolem 11h a tedka svítí oskar....ale ono to asi dojde tak to si dneska udělám lenošný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 Já za 2 hodiny vyrážam... to už abych narazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 6. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2006 už se mi tu dere zase cosboš : tak se mějte kluci hezky ahojky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky