Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
když to někdo dostal na boru...tak na oktu no problem

Ale na té Boře jsou origo Sportec Mono 8.5 x 18" ET 35 za krásných 660,- švýcarských franků za kus... <_<

Vloženo
Ale na té Boře jsou origo Sportec Mono 8.5 x 18" ET 35 za krásných 660,- švýcarských franků za kus... <_<

taková rozumná cena lol

Vloženo
co klucí,došla vám řeč????

Nedošla, oběduju ;)

Kdo bude koukat na formule?

Ja koukal a zase byly nervy ....Stribnaci zase radili..a Kimi zase zklamal :o( ach jo.

Vloženo

ahoj fsem

jakpak se dari?

mam par dobrych zprav a ta hlavni je ze galerka by nam uz zase mela behat takze na strankach se co nevidet objevi spousta fotecke ze starsich srazu a podobne...

michale please mohl bys mi popsat do mejlu nejaky ty detaily o klubovem FTP?nebo vsechno co je v tematu je spravne?

dikes

Host MichalF
Vloženo
ahoj fsem

jakpak se dari?

mam par dobrych zprav a ta hlavni je ze galerka by nam uz zase mela behat takze na strankach se co nevidet objevi spousta fotecke ze starsich srazu a podobne...

michale please mohl bys mi popsat do mejlu nejaky ty detaily o klubovem FTP?nebo vsechno co je v tematu je spravne?

dikes

Cauky ... vsechno co se FTP tyce by melo byt tam ... vlastne neni potreba temer nic nastavovat ... jen Ip adresu, username, password a zaskrtnour auth tls. Pak uz jen connect zepta se te to jestli chces prijmout certifikat tak das akceptovat a ulozit a si prihlasenej. Kdyztak icq 61294813

Host MichalF
Vloženo
ty jo vitto tvuj avatar mě ničí :D

Ja bych znicil tu slecnu na nem spis nez ten avatar ;-)

Host MichalF
Vloženo
ty jo vitto tvuj avatar mě ničí :D

Ja bych znicil tu slecnu na nem spis nez ten avatar ;-)

houpy houpy......sáááákra lol lol

Heleeee heleee nemas taky nove avatar ?

Host MichalF
Vloženo
Heleeee heleee nemas taky nove avatar ?

jj zase změna

Hmmm ze bych si ho take zmenil ;o)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...