Speedy20V Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 my jsme toho ještě museli hodně stihnout... tak to ja pak stihala jen tak tak ulehnout do postele a uz z ni nevstavat az kolem 12 druhy den v poledne Kecáš, kdy jsi přijela domů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Tak to sem nevěděl, no aspoň mě nezdržovali. njn, co nadelsa s tim kdyz to do kopce nejede - nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Kecáš, kdy jsi přijela domů? kolem seste mam pocit jsem uz mela pulnoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Tak to sem nevěděl, no aspoň mě nezdržovali. njn, co nadelsa s tim kdyz to do kopce nejede - nic No právě já poznám kopec jen tak, že se zvedne spotřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Tak to sem nevěděl, no aspoň mě nezdržovali. njn, co nadelsa s tim kdyz to do kopce nejede - nic měl si jet s námi nám to jelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 měl si jet s námi nám to jelo jo a malem nam to dojelo v kopci ale jelo se paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Tak to sem nevěděl, no aspoň mě nezdržovali. njn, co nadelsa s tim kdyz to do kopce nejede - nic Já bych zakázal fábiim jezdím, jenom to brzdí provoz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Já bych zakázal fábiim jezdím, jenom to brzdí provoz je nech banany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Katka: To já měl půlnoc až hodně po půlnoci, jsme ještě večer rozdělali šampáno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Katka: To já měl půlnoc až hodně po půlnoci, jsme ještě večer rozdělali šampáno... njn, vy jste na to vsechno dva ja mam akorat zatez v podobe prcka, tak me to nejak zmohlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Tak to sem nevěděl, no aspoň mě nezdržovali. njn, co nadelsa s tim kdyz to do kopce nejede - nic měl si jet s námi nám to jelo No na tý křižovatce sem přemejšlel kam mám jet jsme se tak pěkně separovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Katka: To já měl půlnoc až hodně po půlnoci, jsme ještě večer rozdělali šampáno... njn, vy jste na to vsechno dva ja mam akorat zatez v podobe prcka, tak me to nejak zmohlo Hmm, jasně no. Jsem chvilku řešil, jestli prcek je tvůj nebo ne, přeci jenom vypadáš hodně mladě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 jo a malem nam to dojelo v kopci ale jelo se paradne jojo docela na pohodu a svěže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Katka: To já měl půlnoc až hodně po půlnoci, jsme ještě večer rozdělali šampáno... njn, vy jste na to vsechno dva ja mam akorat zatez v podobe prcka, tak me to nejak zmohlo A vezla si takovejch lidí, taková zodpovědnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 A vezla si takovejch lidí, taková zodpovědnost. hihi, Kačko neřikali sestřenky nic? nebo už si zvykly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Katka: To já měl půlnoc až hodně po půlnoci, jsme ještě večer rozdělali šampáno... Já to zabalil asi v půl desátý, byl sem totálně mrtvej. To vstávání v šest mi neudělalo nějak dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Katka: To já měl půlnoc až hodně po půlnoci, jsme ještě večer rozdělali šampáno... Já to zabalil asi v půl desátý, byl sem totálně mrtvej. To vstávání v šest mi neudělalo nějak dobře. šmarja a proč vstáváš tak brzo? Já vstal myslím v devět... Měl jsem to necelou hodinku cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Hmm, jasně no. Jsem chvilku řešil, jestli prcek je tvůj nebo ne, přeci jenom vypadáš hodně mladě... je to moje, mel ses zeptat... adopce nebyla provedena vlastni vyroba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 šmarja a proč vstáváš tak brzo? Já vstal myslím v devět... Měl jsem to necelou hodinku cesty Nj sem se nějak asi nemohl dočkat, já to měl jen slaboučký 3 a půl hodky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 hihi, Kačko neřikali sestřenky nic? nebo už si zvykly? Dany ta by jeste jela rychleji, ale peta je spis takovy typ co ma rad kone jako kone a ne kone pod kapotou... ale prcek vcera jak sem jela stihacku do bohumina pres policajty - pry rychle mami, seslapni ten plyn, jedes jak ...... cenzura nutna Dance se to libilo desne moc, je maniak do aut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fugenbunt Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 je to moje, mel ses zeptat... adopce nebyla provedena vlastni vyroba A kolik mu vůbec je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 koukam ze jsem vypadl z tempa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 A kolik mu vůbec je? za 21 dni 5 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 koukam ze jsem vypadl z tempa si zas zvyknes - od zitrka to nechavam jen na tobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 koukam ze jsem vypadl z tempa si zas zvyknes - od zitrka to nechavam jen na tobe co nechavas jen na me?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky