Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Mi chces rict ze si tam byl celou noc ?  :o

ale to vis ze ne ;)

tak z dvd jsem videl asi pulku a masakr :smich::smich: opily chorvat nema chybu :D

No tak opilej chorvat bylo jasny dopredu ze nebude mit chybu :-) -_--_--_- <---- malicko to prepisk

Vloženo
No tak opilej chorvat bylo jasny dopredu ze nebude mit chybu :-) -_--_--_- <---- malicko to prepisk

no byl moooc peknej :D

jeste musim pockat az tam vitto nacpe ten druhej soubor :(

Vloženo
tak to jsem rád Bauí, že se ti aspon ten kusok líbí ;)

a co menu? líbí?

menu v pohode...ja bych rek honziku ze jsi to udelal paradne ;)

kuju -_--_--_-

Vloženo

jééé to je chvály tak aspoň něco mi jde :D ..jinak chci si koupit baterii s větší výdrží a i v Mimoni si trošku zařádit...už mám vymyšlený i jijný vychytávky co jsem ani na tomto dvd nepoužil ;)

Vloženo

Baurak : Hele ty mas chiplej motor ?

Vloženo
jj honziku jestli budes v mimoni radit jako loni tak si tu kameru radsi vemu ja a budu to tocit jo ;)

:smich::smich::smich::smich::smich: no to doufám, že už ne ikdyž se tam bude zapíjet malej tak já už to tak přehánět nebudu ;)

Vloženo
Baurak : Hele ty mas chiplej motor ?

nemam proc :o

No jen se ptam a jestli teda budes chipovat ?

Vloženo
jj honziku jestli budes v mimoni radit jako loni tak si tu kameru radsi vemu ja a budu to tocit jo ;)

:smich::smich::smich::smich::smich: no to doufám, že už ne ikdyž se tam bude zapíjet malej tak já už to tak přehánět nebudu ;)

tak byl jsi veselejsi nez normalne ale vse bylo snad v pohode ne...teda az na to ze druhej den jsi decanko pospaval :smich:

Vloženo

ahojky vsici :) panove potrebuji jeden nazor a to na predni cernou masku od milotecu - co vy na to - dat to tam nebo ne??

Vloženo
ahojky vsici :) panove potrebuji jeden nazor a to na predni cernou masku od milotecu - co vy na to - dat to tam nebo ne??

dej ;);) změníš koktě zase vizáš

Vloženo

Ahoj princezno ....

Vloženo

dobra tedy, nacpu to tam - montaz radeji prenechat na nekom povolanejsim, ze??

Vloženo

kazdy - to je mozny, ale me se tam ted uz ta predni moc nelibi, bo kdyz to ma folie tak ten chrom me tam proste bije do oci ;)

Vloženo

Hodte nam linejm co se jim nechce hledat link na ty masky co Kaci chce :-)

Vloženo
kazdy - to je mozny, ale me se tam ted uz ta predni moc nelibi, bo kdyz to ma folie tak ten chrom me tam proste bije do oci ;)

zase ti to nebude ladit s naraznikem...aspon dle meho nazoru

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...