FRANK Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Zdravím všechny nově příchozí... nazdar řediteli Velkomoravské frakce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Achój Kačenko jak se mame?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Vám taky Vám taky teta -_- -_- -_- To víš Vašíku, já už to mám v hlavě všechno popletený... Asi teta, asi... Já ti dám asi ty kaňoure jeden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 kuwa sem dorazil dom a tady 3 lístky s červeným pruhem že mám cosik na poště....kua snad ne radary, všechno praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Achój Kačenko jak se mame?? máme se gůt, moja tu má na návštěvě kámošku s malým capartem, který tu s naším mladým vytváří správnou atmosféru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 kuwa sem dorazil dom a tady 3 lístky s červeným pruhem že mám cosik na poště....kua snad ne radary, všechno praha A PAK KDO TU JEZDI JAKO PRASE, ZE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Vám taky Vám taky teta -_- -_- -_- To víš Vašíku, já už to mám v hlavě všechno popletený... Asi teta, asi... Já ti dám asi ty kaňoure jeden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 kuwa sem dorazil dom a tady 3 lístky s červeným pruhem že mám cosik na poště....kua snad ne radary, všechno praha Jj, ty psaníčka znám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 máme se gůt, moja tu má na návštěvě kámošku s malým capartem, který tu s naším mladým vytváří správnou atmosféru to znam hlavne kdyz ma kalhoty na svem miste a ne dole jak prcek v sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 A PAK KDO TU JEZDI JAKO PRASE, ZE to budou nějake určo kraviny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 to budou nějake určo kraviny no jiste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 ja na policajty m*dam a porad nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 ja na policajty m*dam a porad nic Já tento týden očekávám ještě jednu fotečku do rodinného albíčka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 ja na policajty m*dam a porad nic Já tento týden očekávám ještě jednu fotečku do rodinného albíčka... vazne...tak to potesi ja mel doma taky psani a cervenym pruhem ale ne od policie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 ja mel doma taky psani a cervenym pruhem ale ne od policie heh alimenty no taky dufam že to nejsou benga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 vazne...tak to potesi ja mel doma taky psani a cervenym pruhem ale ne od policie To jo... Psaníčko bylo z ČMFS...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 dobré dopoledne všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 ja mel doma taky psani a cervenym pruhem ale ne od policie heh alimenty no taky dufam že to nejsou benga no to doufej jinak budes pocitat bodiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 vazne...tak to potesi ja mel doma taky psani a cervenym pruhem ale ne od policie To jo... Psaníčko bylo z ČMFS...? jj hajzlove z cmfs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 My Webpage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 jj hajzlove z cmfs Jj, Horník je hajzl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 My Webpage Jj, težká realita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 My Webpage jj to je jasny ale ten debil simonovsky to jeste asi nepobral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 jj hajzlove z cmfs Jj, Horník je hajzl... je to levák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 valim na obed a pak k veceru do Prahy - mejte se kraaasne a klukum ete jednou dik, ze prijeli do Prerova bye Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky