baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Dobré ráno s hnusným počasímDoufám že všichni komu vadili ty vedra jsou ted spokojení ahoj...tohle je strasny...zlatych 30 stupnu Jj ... ja mam vedra rad :-) me taky nevadi co delas v sobotu...nechces dorazit na Enduro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Dobré ráno s hnusným počasímDoufám že všichni komu vadili ty vedra jsou ted spokojení ahoj...tohle je strasny...zlatych 30 stupnu Jj ... ja mam vedra rad :-) me taky nevadi co delas v sobotu...nechces dorazit na Enduro Kampak ? Jako zajezdit si nebo pokoukat ?> V sobotu mam jet do Plzne ale nechce se mi takze asi nepojedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Kampak ? Jako zajezdit si nebo pokoukat ?> V sobotu mam jet do Plzne ale nechce se mi takze asi nepojedu. do msena...a za 14 dni budou jezdit primo kolem nasi chaty tak se tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Kampak ? Jako zajezdit si nebo pokoukat ?> V sobotu mam jet do Plzne ale nechce se mi takze asi nepojedu. do msena...a za 14 dni budou jezdit primo kolem nasi chaty tak se tesim Ve Msene ja bydlim :-) To asi bude jine mseno co :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Zrovna jsem meli 60000 zobrazeni tady v hospode !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Kampak ? Jako zajezdit si nebo pokoukat ?> V sobotu mam jet do Plzne ale nechce se mi takze asi nepojedu. do msena...a za 14 dni budou jezdit primo kolem nasi chaty tak se tesim Ve Msene ja bydlim :-) To asi bude jine mseno co :-) u melnika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Zrovna jsem meli 60000 zobrazeni tady v hospode !!! tak to chce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Zrovna jsem meli 60000 zobrazeni tady v hospode !!! tak to chce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Zrovna jsem meli 60000 zobrazeni tady v hospode !!! tak to chce ale az po praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Zrovna jsem meli 60000 zobrazeni tady v hospode !!! tak to chce ale az po praci No jo no :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Jo jinak za 14 dni nejsem schopen ... jedu za kamosem co sem ho rok nevidel do Brna a zaroven pak na MotoGP na Masarykac !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Jo jinak za 14 dni nejsem schopen ... jedu za kamosem co sem ho rok nevidel do Brna a zaroven pak na MotoGP na Masarykac !!! hmm moto gp slin slint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Zdarec hospodo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Jo jinak za 14 dni nejsem schopen ... jedu za kamosem co sem ho rok nevidel do Brna a zaroven pak na MotoGP na Masarykac !!! hmm moto gp slin slint Jojo prave ... uz sem byl na F1 , na rally ale na MotoGP jeste ne ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Zdarec hospodo Ahoj Tome ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Zdarec hospodo zdarec pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Jo jinak za 14 dni nejsem schopen ... jedu za kamosem co sem ho rok nevidel do Brna a zaroven pak na MotoGP na Masarykac !!! hmm moto gp slin slint Jojo prave ... uz sem byl na F1 , na rally ale na MotoGP jeste ne ! A to uz sem chtel jet loni ale nakonec sem zvolil nejakou jinou akci ... ani nevim co to bylo uz !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Jo jinak za 14 dni nejsem schopen ... jedu za kamosem co sem ho rok nevidel do Brna a zaroven pak na MotoGP na Masarykac !!! hmm moto gp slin slint Jojo prave ... uz sem byl na F1 , na rally ale na MotoGP jeste ne ! tak to ja mam jeste vse pred sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Jo jinak za 14 dni nejsem schopen ... jedu za kamosem co sem ho rok nevidel do Brna a zaroven pak na MotoGP na Masarykac !!! hmm moto gp slin slint Jojo prave ... uz sem byl na F1 , na rally ale na MotoGP jeste ne ! tak to ja mam jeste vse pred sebou Rally uz si videl ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Jo jinak za 14 dni nejsem schopen ... jedu za kamosem co sem ho rok nevidel do Brna a zaroven pak na MotoGP na Masarykac !!! hmm moto gp slin slint Jojo prave ... uz sem byl na F1 , na rally ale na MotoGP jeste ne ! tak to ja mam jeste vse pred sebou Rally uz si videl ;-) no jenom u nas...chci na MS asi do nemec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Na světovou rally bych taky rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Jo jinak za 14 dni nejsem schopen ... jedu za kamosem co sem ho rok nevidel do Brna a zaroven pak na MotoGP na Masarykac !!! hmm moto gp slin slint Jojo prave ... uz sem byl na F1 , na rally ale na MotoGP jeste ne ! tak to ja mam jeste vse pred sebou Rally uz si videl ;-) no jenom u nas...chci na MS asi do nemec Tak to je tento vikend tusim ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Na světovou rally bych taky rád tak se nekdy domluvime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Na světovou rally bych taky rád tak se nekdy domluvime Btw Petr s Petou jedou do Nemecka ... tusim ze to je skutecne tenhle vikend !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Tak to je tento vikend tusim ne ? nevim ale letos urcite ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky