Tomáš Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Tak jsem zpátky. Z vysočan na ruzyň půl hodiny a zpátky skoro hodinu a půl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Ja i blondynku :-) ja mam rad michanou treba Angelinu - ale tohle zbozi pro nas umounence neni hmm asi ne...ale ja rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Tak jsem zpátky. Z vysočan na ruzyň půl hodiny a zpátky skoro hodinu a půl to neni dobrej cas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Tak jsem zpátky. Z vysočan na ruzyň půl hodiny a zpátky skoro hodinu a půl Nic moc ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Dobrou chut pokud právě obědváte -_- -_- ahoj bade Zdaááár ty flákači jedéééén -_- jak se vede tož ted docela dobře -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 tož ted docela dobře -_- -_- toz to rad slysim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 ZDAR VŠEM A PĚKNÉ ODPOLEDNE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 ZDAR VŠEM A PĚKNÉ ODPOLEDNE Cau pane !!!! Tebe uz sem tu nevidel ani nepamatuju !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Lidičci, ještě jednou zdarec, poraďte mi prosím, jestli když koupím výfuk od Remusu, kterej je dělanej do 110KW a dám to na svoje auto, který má 145KW, neublížím si spíš víc jak přilepším? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 ZDAR VŠEM A PĚKNÉ ODPOLEDNE cau pane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Lidičci, ještě jednou zdarec, poraďte mi prosím, jestli když koupím výfuk od Remusu, kterej je dělanej do 110KW a dám to na svoje auto, který má 145KW, neublížím si spíš víc jak přilepším? Nooo tot otazka ... je to delane primo pro ten motor co mas ? Posli link pls rad se na nej take podivam !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 ZDAR VŠEM A PĚKNÉ ODPOLEDNE Cau pane !!!! Tebe uz sem tu nevidel ani nepamatuju !!! zdar michale.není čas a řeším spoustu jinejch věcí.nehledě na to,že comp mám u rodičů a to je taky problém.chci si koupit noťas a pak tu budu zas jak dříve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 ZDAR VŠEM A PĚKNÉ ODPOLEDNE cau pane zdar jiří.tak jak ?makáš nebo se stále jen flákáš na zahrádce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Lidičci, ještě jednou zdarec, poraďte mi prosím, jestli když koupím výfuk od Remusu, kterej je dělanej do 110KW a dám to na svoje auto, který má 145KW, neublížím si spíš víc jak přilepším? Nooo tot otazka ... je to delane primo pro ten motor co mas ? Posli link pls rad se na nej take podivam !! No není tam foto http://www.remus.at:8080/php/index.php?cmd...ductMotor=91744 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Tak jsem zpátky. Z vysočan na ruzyň půl hodiny a zpátky skoro hodinu a půl zkus se otočit když jedeš z5 a ne couvat čau chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Ale teď mi jeden borec řekl jasnou věc, jestli si myslím, že si pohorším, když tam mám teď seriovej, a dal bych tam výfuk, co má větší průchodnost a já nevím co, prostě určitě si nepohorším a maximálně i trochu pomůžu, tak doufám, že to bude OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 ZDAR VŠEM A PĚKNÉ ODPOLEDNE cau pane zdar jiří.tak jak ?makáš nebo se stále jen flákáš na zahrádce Odpovim Ti za nej : dela ze maka ale je v praci !!! Celej den se flaka na foru !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 zdar jiří.tak jak ?makáš nebo se stále jen flákáš na zahrádce uz zase dru jak prerostlej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 zdar jiří.tak jak ?makáš nebo se stále jen flákáš na zahrádce uz zase dru jak prerostlej A kde prosimte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 ZDAR VŠEM A PĚKNÉ ODPOLEDNE cau pane zdar jiří.tak jak ?makáš nebo se stále jen flákáš na zahrádce Odpovim Ti za nej : dela ze maka ale je v praci !!! Celej den se flaka na foru !!! já fím.zkouším jen jestli nešel do sebe a nezačal dělat něco užitečné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 zdar jiří.tak jak ?makáš nebo se stále jen flákáš na zahrádce uz zase dru jak prerostlej ty jsi při dešti zmoknul tak jsi vyrostl?oooooooo bože to už jsi kus obr trpaslíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 zdar jiří.tak jak ?makáš nebo se stále jen flákáš na zahrádce uz zase dru jak prerostlej ty jsi při dešti zmoknul tak jsi vyrostl?oooooooo bože to už jsi kus obr trpaslíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 ZDAR VŠEM A PĚKNÉ ODPOLEDNE cau pane zdar jiří.tak jak ?makáš nebo se stále jen flákáš na zahrádce Odpovim Ti za nej : dela ze maka ale je v praci !!! Celej den se flaka na foru !!! ty ses tady taky ty ludro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 zdar jiří.tak jak ?makáš nebo se stále jen flákáš na zahrádce uz zase dru jak prerostlej A kde prosimte ? tady abys vedel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 zdar jiří.tak jak ?makáš nebo se stále jen flákáš na zahrádce uz zase dru jak prerostlej ty jsi při dešti zmoknul tak jsi vyrostl?oooooooo bože to už jsi kus obr trpaslíka asi reknu vasim at uz te k tomu nepoustej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky