Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 SPAMMER !!!! SMAZAT TAKOVE JAKO TY :-) ... akorat nam zasiras forum ;-) staci rict a chodit nebudu...neni nic jednodussiho No jisteeeee .. bys to nevydrzel :-) ... btw v tom avataru fotka to je u chaty ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 No jisteeeee .. bys to nevydrzel :-) ... btw v tom avataru fotka to je u chaty ? ale vydrzel...jj je to u chaty...jeste jak je tady tema octy v prirode tak tam jsou jeste nejaky fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 No jisteeeee .. bys to nevydrzel :-) ... btw v tom avataru fotka to je u chaty ? ale vydrzel...jj je to u chaty...jeste jak je tady tema octy v prirode tak tam jsou jeste nejaky fotky Kouknu ... ta skala vypada super !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 No jisteeeee .. bys to nevydrzel :-) ... btw v tom avataru fotka to je u chaty ? ale vydrzel...jj je to u chaty...jeste jak je tady tema octy v prirode tak tam jsou jeste nejaky fotky Kouknu ... ta skala vypada super !!! jj je to tam pekny...dimi uz zna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 No jisteeeee .. bys to nevydrzel :-) ... btw v tom avataru fotka to je u chaty ? ale vydrzel...jj je to u chaty...jeste jak je tady tema octy v prirode tak tam jsou jeste nejaky fotky Kouknu ... ta skala vypada super !!! jj je to tam pekny...dimi uz zna :-) Je mi to jasny !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 :-) Je mi to jasny !!! jj az nebudes mit co delat tak rekni a doraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 :-) Je mi to jasny !!! jj az nebudes mit co delat tak rekni a doraz No nekdy musime neco spachat ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 :-) Je mi to jasny !!! jj az nebudes mit co delat tak rekni a doraz No nekdy musime neco spachat ! byste mysleli taky jenom na ten chlast Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 :-) Je mi to jasny !!! jj az nebudes mit co delat tak rekni a doraz No nekdy musime neco spachat ! byste mysleli taky jenom na ten chlast To rika ten pravej ... podivej se na svuj podpis !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 :-) Je mi to jasny !!! jj az nebudes mit co delat tak rekni a doraz No nekdy musime neco spachat ! no to by se melo...kdyby si videl co ted se tam delo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 :-) Je mi to jasny !!! jj az nebudes mit co delat tak rekni a doraz No nekdy musime neco spachat ! byste mysleli taky jenom na ten chlast To rika ten pravej ... podivej se na svuj podpis !!! no musim uznat ze chlastu mi se nebojime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 no musim uznat ze chlastu mi se nebojime ja taky ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 ja taky ne vlk taky sliboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 ja taky ne vlk taky sliboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 ja taky ne vlk taky sliboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 ja taky ne vlk taky sliboval no ty kravo radsi toho nech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 no dobře dáme jedno odpolední -_- -_- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 no dobře dáme jedno odpolední -_- -_- tomu bych rozumel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 ja teda urco na jedno-dve vecer zaskocim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Tak sem zase tu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Tak sem zase tu :-) co tady zase delas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Tak sem zase tu :-) co tady zase delas No prisel sem domu, shodim veci a boty a vidim komp jak po me smutne kouka tak mi to nedalo ho nechat smutne vypnuteho tak sem ho na chvili pustil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 8. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 No prisel sem domu, shodim veci a boty a vidim komp jak po me smutne kouka tak mi to nedalo ho nechat smutne vypnuteho tak sem ho na chvili pustil tak to potom jooooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 Tak to ja jdu dom za 15min. a az prijedu tak urco nebudu zapinat PC - toho za celej den dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2006 No prisel sem domu, shodim veci a boty a vidim komp jak po me smutne kouka tak mi to nedalo ho nechat smutne vypnuteho tak sem ho na chvili pustil tak to potom jooooo Sem na nej hodnej vid ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky